Kız İsteme Degerli KK uyeleri fikirlerinize ihtiyacim var:)

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Canlar biz sevgilimle 2014 agustos soz nisan bir arada yapmayi planliyoruz
Sevgilimin evine gittim ailesiyle tanistim, o bize geliyor ailemi biliyor gidip geliyoruz yani aileler cok anlayisli
Soyle bir durum var, bizim ailelerimiz nezaman tanisacak?
Annem bugun, biz onun ailesiyle nezaman tanisacagiz erkek tarafi olarak bizimle tanismayi istemeleri gerek dedi, bende ne diyecegimi bilemedim cunku boyle bir talep yok orada lafi bile gecmedi ki hic
Sizce nasil olmali? Ailelerimiz nezaman tanismali?
Mantikli olan nedir bilemiyorum sizing fikirlerinize ihtiyacim var
Simdiden herkese tesekkurler

ekleyeyim sevgilimin abisi var onunda sevgilisi var ve onlar daha uzun suredir beraberler, sevgilim ailesi once buyukler evlenip sira vermeil kafasindalar, yani once onlarin soz nisani olacak onlarda nisan mayis gibi dusunuyolarmis

Son düzenleme:
Önce abinin nişanı geçsin bence aileleri tanıştırmak için acele etmeyin.
Aileler işin içine girdiğinde ve düğüne uzun zaman olduğunda işler zorlaşıyor.
En ufak bir tartışma, kavga, üzerinde bir de ailelere yapacağın açıklamalarla
büyük strese yol açıyor.

Hiç gerek yok öyle erken tanışmalara valla..
Benim nişanımdan 7 ay evvel aileleri tanıştırmıştık.
Çok pişman olmuştum..:26:
Hoş benim pişmanlıklarım saymakla bitmez..
Ahhh ahhh uyaranım olmamıştı..

Öncelikle merhabalar çok zor bu işler çooook deyip başlamak istiyorum.
1.si sevgilinle kaç yıldır,aydır birliktesiniz?
2.si söz,nişan kararını sevgilinle ikiniz mi karar verdiniz? Yoksa herhangi birinizin ailesindeyken mi konuşuldu?

Eğer ilişkiniz epey uzun süreliyse erkek arkadaşına demelisin bizimkilerle ne zaman tanışmayı düşünüyor ailen diyebilirsin o da ailesine iletir üslupluca. ama 2-3 ay falansa acele etmeyin derim çünkü karşı tarafta bilir elbet usulleri.
Bir de bence tarih aileler tanıştıktan sora verilir. Yani isteme gününde falan. Yani bana göre istenme günü ilk karşılaşma olmamalı o yüzden daha aileler tanışmamış ama söz,nişan tarihi belli acayip geldi bana.

Birde abisi evlenmeden kesinlikle aranızda resmi birşey olsun. Yoksa benim halime düşersin Raund 2! Lanet Olsun! bölümüne bakabilirsin.

tesekkur edrim cnm senin konunuda okudum insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer hayirlisi olur

Kesinlikle katılıyorum. Bence önce evlilik tarihinizi belirleyin, ondan sonra iş ailelere gelsin - ki onda da çok acele etmeyin. Eğer ortada net bir evlilik kararı veya zamanı yokken aileler tanışırsa kendinizi apar topar evlilik hazırlığı yaparken bulabilirsiniz Çünkü "Eee artık gelmeleri lazım." cümlesinin ardından, "Eee artık istemeleri lazım.", "Artık nişanı yapmamız lazım, adı konmalı.", "Nişanı çok uzatmayın, nikah ne zaman?" aşamaları geliyor. Nişanlılık uzadıkça da sıkıntı artıyor. Ben erkek arkadaşımı henüz evlilik tarihi düşünmemişken annemle tanıştırmıştım da, her buluşmamızdan sonra "Eee ne yaptınız? Ne karar verdiniz?" diye soruyordu, ayy ne sinir harbiydi yaa

Aileleri kendi planınıza uydurun, baskı altında karar vermeyin derim ben :)

Al benden de o kadar, teyzem ilk babama söylediğinde niyetlerini söylemişti. Babam baştan kabul edip, gelmelerine yakın istemesinler sakın, vermem demişti. Önce tanıyacağını, sevgilimin askerliğini yapmadığından dolayı bu kararı vermişti. Neyse geldiler, isteme söz olmadı tabii, ama o hava vardı, tüm sülale bizdeydi. Babam önüne gelene smuwilaya görücü gelecek diyormuş.

1 hafta sonra biz gittik, ondan sonra da ramazan ayın da iftara davet ettiler, babam hem tanıyacağım diyor hemde arada söz yok bişey yok kızım çekiniyorum ben gelmeyim demişti. Yahu baba, sen önce tanıyacağım diyerekten söz yapmam demedin mi? E nasıl tanımayı düşünüyorsun görüşmeden dedim, sustu. Aslında ben söz yaparım da, annen yok şimdi damat gelip gidecek komşular yanlış anlar dedi.

Bir yaşıma daha girdim, ilk tanışma üzerinden 2 ay sonra 1 sene geçecek. Şimdi diyorum keşke babam önce askere gitsin gelsin, sonra tanışırız da, sözü de yaparız acelesi yok şimdiden yüz göz olmayalım deseymiş, çünkü bir kere görüşülünce arada sırada da olsa devamı geliyor.. Benim flörte karşı, bana tanışmadan sonra seni takip edicem, o çocukla mı buluşuyorsun diyen babam, razaman da sevgilimin ailesine iftara geliyor yaşamış olmama rağmen çok ütopik geliyor..

Son düzenleme:
daha 1 sene varken evlere gidip gelmek bence uygun değil...ya tanışmayı öne alacaksınız ya da evlere gitmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…