Değerli ablalarım bilginize ihtiyacım var sizce hamile miyim

smssms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
3
2
22
Merhabalar bundan 3 ay önce sevgilimle ikimizde çıplakken bi sürtünme şeklinde ilişkimiz oldu yaklaşık 30 saniye falan sürdü ikimizde ayaktaydık herhangi bir boş alma söz konusu olmadı sadece zevk suyundan şüphelendim ve adetim 2 ay gecikti daha önce de düzensiz adetlerim olduğu için ilk başlarda kafaya çok takmamıştım sonra erkek arkadaşım beni gerdi adet neden olmadın tarzında sorular sordu test yapmam gerektiğini söyledi bu sürtünmeden yaklaşık 7 hafta sonra idrar testi yaptım negatif çıktı ikimizde rahatladık ve ardından jinekoloji doktoruna gittim herhangi bi hastalık olabilir diye ultrason da bişey çıkmadı tarlusal yazdı ve ben onu kullandım bitince regl oldum şükürler olsun dedim çok mutlu oldum ama hamilelerde regl olabilir tarzı şeyler okuyunca yine gerildim yine doktor a gittim bu sefer kan aldılar hormon değerlerime baktılar herşey normal dediler ve adetimin düzene girmesi için doğum kontrol hapı verdiler şuan düzenli olarak kullanıyorum hala şüphe eediyorum lütfen yargılamayın erkek arkadaşım da şüphe ediyo sadece eski huzurumu istiyorum sizce hamile olsam doktorlar 7. Haftada görür müydü aklımda sorular var lütfen yardım edin değerli ablalarım 2 ay gecikme normal mi bi sonra ki adetimi bekliyorum inşallah olurum düşünceleriniz neler lütfen yargılamayın sadece sizlerin düşüncelerine ihtiyacım var takıntı haline getirdim rahatlayamıyorum

Hamile değilsin. Ama bu kadar korktuğun bir şeyi lütfen tekrarlama hem kendine hem geleceğine yazık edersin.

Degilsindir canım inan hamile olsan sende anlardın yani bulantı vs

Yok ablam hamiş değilsin ama sürtünmeyin çatır çutur, şimdi hamile olmaman bir sonraki sefer bu kadar şanslı olacağın anlamına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…