• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değerlerim düşmüş:((((((((

ahsen123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
4
0
6
34
Ankara
merhaba ben hamile olduğumu yeni öğrendim..henüz 1 aylık değerlerim iyi gidiyordu.3 gün önceki kan testimde beta hcg 3048 progesteronum 3.78 di.dün ki degerde ise ikiside düşmüş beta 2048 progesteronum0.78 ve kanamam var.yarın kontrolüm var.bu durumda sizce tahminen ne olur daha önce bu durumu yaşayanlar varsa sonuçlarını paylaşabilirler mi????????????

merhaba ben hamile olduğumu yeni öğrendim..henüz 1 aylık değerlerim iyi gidiyordu.3 gün önceki kan testimde beta hcg 3048 progesteronum 3.78 di.dün ki degerde ise ikiside düşmüş beta 2048 progesteronum0.78 ve kanamam var.yarın kontrolüm var.bu durumda sizce tahminen ne olur daha önce bu durumu yaşayanlar varsa sonuçlarını paylaşabilirler mi????????????

Canım senin durumun dış gebelik olabilir kesin birşey diyemem. Kese görülmüş müydü dış gebelikte kese görülmüyor. Eğer görüldüyse düşük olabilir. İstersen bizim topiğe gel fikir alışverişinde bulunabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=313584

Tabi bir ihtimal lab hatası da olabilir benim başıma 3 kere gelmişti dış gebelik geçirirken....

Son düzenleme:
Canım senin durumun dış gebelik olabilir kesin birşey diyemem. Kese görülmüş müydü dış gebelikte kese görülmüyor. Eğer görüldüyse düşük olabilir. İstersen bizim topiğe gel fikir alışverişinde bulunabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=313584

Tabi bir ihtimal lab hatası da olabilir benim başıma 3 kere gelmişti dış gebelik geçirirken....

cevap verdiğin için sağol canım enim kese göründü en son 9 mm çapında idi. bcgh hormonu da iyiydi progesteron hormonu çok düşüktü ve iyice düşmüş kanamadan sonra yarını bekleyeceğim.

öncelikle geçmiş olsun canım muhtemelen seni kürtaj yapar aynısı bana olmuştu..

öncelikle geçmiş olsun canım muhtemelen seni kürtaj yapar aynısı bana olmuştu..

sağolun evet dün yaptılar bana da. ALLAH herkesin yardımcısı olsun ve tekrarını yaşatmasn zor bir durum.sana da geçmiş olsun.Umarım ALLAH'IM hepimizee sağlıklı çocukları kucağımıza almayı nasip eder...

Back