- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
Doktora email attim bu igneye baslamadan onceki sonuclardi ama dediginiz gibiyse tuhaflik var hepsi dusukse amh neden yuksek keske bakmasaydim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aşko diğerlerinden az çok anlıyorum ondan anlamıyorum hiç.Amh 5.07 değil mi basta yazıyor![]()
Hemen kötüyü düşünme canım doktorun cevabını bekleDoktora email attim bu igneye baslamadan onceki sonuclardi ama dediginiz gibiyse tuhaflik var hepsi dusukse amh neden yuksek keske bakmasaydim
Ne için iğne kullanıyordun canımDoktora email attim bu igneye baslamadan onceki sonuclardi ama dediginiz gibiyse tuhaflik var hepsi dusukse amh neden yuksek keske bakmasaydim
Yok canım öyle değil normalde değer yazmalı mesela benim 3 .29 yazıyor falan 0 olanı ilk defa görüyorumLh ye internetten baktım isteksizlik yorgunluk falan diyor, yanlismi yazıyorum acabaEvva
Kuzum bence bakılmış ama düşük çıkmış gibi duruyorYok canım öyle değil normalde değer yazmalı mesela benim 3 .29 yazıyor falan 0 olanı ilk defa görüyorum
0.09 da bir değer değil miYok canım öyle değil normalde değer yazmalı mesela benim 3 .29 yazıyor falan 0 olanı ilk defa görüyorum
Banada öyle geldiKuzum bence bakılmış ama düşük çıkmış gibi duruyor
Evet 0.09 yazması endişelendiriyor0.09 da bir değer değil mi![]()
Yumurtalarimi buyutmek icin canim bastan anlatmak gerekirse yumurtaliklarim gelismiyor ve ovulasyon donemim var ama testere dahi goremiyorum cift cizgi kucuk oldugu icin simdi igneye basladik buyutmek icinNe için iğne kullanıyordun canım
Eh bu asiri cok kucuk demek yani o zaman amh nasil yuksek milletin amh dusuk bende tam tersiEvet 0.09 yazması endişelendiriyore
Heh kuzum bende internetten az birşey baktım bu tarz sorunlar cıktı ama yazmak istememiştim.. şimdi anlaşıldı neden düşük olduğu ☹ belki daha etkilerini göstermemiştir iğneler? Ne zaman başlamıştın?Yumurtalarimi buyutmek icin canim bastan anlatmak gerekirse yumurtaliklarim gelismiyor ve ovulasyon donemim var ama testere dahi goremiyorum cift cizgi kucuk oldugu icin simdi igneye basladik buyutmek icin![]()
Kadınlar için normal LH değeri; foliküler fazda 1-18, siklüs ortasında 20-80 ve luteal fazda da 0,5-18 IU/L aralıklarında normal kabul edilmektedir.Evet 0.09 yazması endişelendiriyor
Allah büyüktür vardır elbet çaresi şöyle düşün değerleri normal olan insanın bile olmuyor olmayacağı anlamına gelmez inşallah doğru tedaviyle düzelir.Yumurtalarimi buyutmek icin canim bastan anlatmak gerekirse yumurtaliklarim gelismiyor ve ovulasyon donemim var ama testere dahi goremiyorum cift cizgi kucuk oldugu icin simdi igneye basladik buyutmek icin![]()
Yani gosterir demiHeh kuzum bende internetten az birşey baktım bu tarz sorunlar cıktı ama yazmak istememiştim.. şimdi anlaşıldı neden düşük olduğu ☹ belki daha etkilerini göstermemiştir iğneler? Ne zaman başlamıştın?
Düşük değerleri biliyordum canım ama isteksizliği bilmiyordum hiçKadınlar için normal LH değeri; foliküler fazda 1-18, siklüs ortasında 20-80 ve luteal fazda da 0,5-18 IU/L aralıklarında normal kabul edilmektedir.
Evet konu sahibinin düşük çıkmış baktım o da söyle yazıyor
LH hormonu düşüklüğü her iki cins için de cinsel isteksizliğe neden olur. Ayrıca hem erkeklerde hem kadınlarda yorgunluk hissedilmesi olasıdır.
Dogru sende haklisin Allah kerim of kac gundur heycanla igne yapiyorum insallah ise yararAllah büyüktür vardır elbet çaresi şöyle düşün değerleri normal olan insanın bile olmuyor olmayacağı anlamına gelmez inşallah doğru tedaviyle düzelir.
Ama bende hic isteksizlik yokDüşük değerleri biliyordum canım ama isteksizliği bilmiyordum hiç![]()
Bence değişiiirYani gosterir demi
Bu pazartesi igneye baslamadan kan verip sonra igneye basladim daha cok yeni bu sali tekrar kan vercem insallah degisir