• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Degerlerim 🤤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora email attim bu igneye baslamadan onceki sonuclardi ama dediginiz gibiyse tuhaflik var hepsi dusukse amh neden yuksek keske bakmasaydim

Doktora email attim bu igneye baslamadan onceki sonuclardi ama dediginiz gibiyse tuhaflik var hepsi dusukse amh neden yuksek keske bakmasaydim
Hemen kötüyü düşünme canım doktorun cevabını bekle

Lh ye internetten baktım isteksizlik yorgunluk falan diyor, yanlismi yazıyorum acaba Evva Evva

Yumurtalarimi buyutmek icin canim bastan anlatmak gerekirse yumurtaliklarim gelismiyor ve ovulasyon donemim var ama testere dahi goremiyorum cift cizgi kucuk oldugu icin simdi igneye basladik buyutmek icin 😖
Heh kuzum bende internetten az birşey baktım bu tarz sorunlar cıktı ama yazmak istememiştim.. şimdi anlaşıldı neden düşük olduğu ☹ belki daha etkilerini göstermemiştir iğneler? Ne zaman başlamıştın?

Evet 0.09 yazması endişelendiriyor
Kadınlar için normal LH değeri; foliküler fazda 1-18, siklüs ortasında 20-80 ve luteal fazda da 0,5-18 IU/L aralıklarında normal kabul edilmektedir.

Evet konu sahibinin düşük çıkmış baktım o da söyle yazıyor
LH hormonu düşüklüğü her iki cins için de cinsel isteksizliğe neden olur. Ayrıca hem erkeklerde hem kadınlarda yorgunluk hissedilmesi olasıdır.

Yumurtalarimi buyutmek icin canim bastan anlatmak gerekirse yumurtaliklarim gelismiyor ve ovulasyon donemim var ama testere dahi goremiyorum cift cizgi kucuk oldugu icin simdi igneye basladik buyutmek icin 😖
Allah büyüktür vardır elbet çaresi şöyle düşün değerleri normal olan insanın bile olmuyor olmayacağı anlamına gelmez inşallah doğru tedaviyle düzelir.

Heh kuzum bende internetten az birşey baktım bu tarz sorunlar cıktı ama yazmak istememiştim.. şimdi anlaşıldı neden düşük olduğu ☹ belki daha etkilerini göstermemiştir iğneler? Ne zaman başlamıştın?
Yani gosterir demi 😖
Bu pazartesi igneye baslamadan kan verip sonra igneye basladim daha cok yeni bu sali tekrar kan vercem insallah degisir

Kadınlar için normal LH değeri; foliküler fazda 1-18, siklüs ortasında 20-80 ve luteal fazda da 0,5-18 IU/L aralıklarında normal kabul edilmektedir.

Evet konu sahibinin düşük çıkmış baktım o da söyle yazıyor
LH hormonu düşüklüğü her iki cins için de cinsel isteksizliğe neden olur. Ayrıca hem erkeklerde hem kadınlarda yorgunluk hissedilmesi olasıdır.
Düşük değerleri biliyordum canım ama isteksizliği bilmiyordum hiç 🤔

Yani gosterir demi 😖
Bu pazartesi igneye baslamadan kan verip sonra igneye basladim daha cok yeni bu sali tekrar kan vercem insallah degisir
Bence değişiiir🤗 yeni başlamışsın tedavi sürecine ve belli bir sorun var yani yumurtalar büyümüyor diyorsun. Bak ben tüp bebekle hamileyim sorunumuz erkek faktörüydü bende sorun yoktu ona rağmen yumurtalar 10 12 gün kadar bir sürede büyüyor sağlıklı bir bedende. Öyle düşün zamanı var büyüyecek inşallah ❤

Back
X