Gebeliğe Hazırlık Degerlerden anlayan varmi acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Merhaba herkese ayin 17sinde yumurtlama görmüştüm 1 hafta sonra progesterona baktirmistim sonuc simdi cikti bu degerden anlayan varmi aranızda doktora gitme sansim yok suanda

Eklentiler

• Screenshot_20211127-090655_Drive.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 80
Yüksek çıkınca çatlamış oluyordu sanırım

Erken gebelik testi de yaptim onda cikmadi mesela ya yoksa hic cizgi cikmasin da ama millet bu kadar erken surede ogreniyor bi bennmi ogrenemiyorum .
Bazen bende öyle düşünüyorum mesela adet günüm test yapsam çıkmaz gerçi geç yumurtlama gördüm o yüzden de gecikirmis

Bazen bende öyle düşünüyorum mesela adet günüm test yapsam çıkmaz gerçi geç yumurtlama gördüm o yüzden de gecikirmis
Yapmadin mi hic ben kac tane yaptım hic cikmiyordu ama 2 gundur bunda cikiyor ee ovulasyonla takip ediyordum kac aydan beri ilk defa yumurtlama gordum gecen burda denkgeldim kadin 9.gunde hamile oldugunu gormus yumurtlamanin ustune onlarda cikiyor mubarek bise gelince yok anlam veremiyorum inanki

Bakalim daha yapmadım ama adet olacak gibiyim sanki karnım ağrıyor

Agzini hayir ac elinde varsa yapsana belki wardir ben on defa yapmistim suana kadar yumurtlamayi ne zaman gördün
16.si yumurtalam gördüm iki gün önce yapmıştım çikmadi

Test sonucuna göre tam bilgim yok ana iyi bir yumurtlama olmuş

Haha allah seni ne yapmasin ya
Ya hiç akintim yok hatta dün duştan sonra vajina kuruluğu bile vardı göğsüme sivilce çıkmazdı 3 4 tane sivilce çıkmış göğsümde hassasiyet başlardı oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…