Bende bilmiyorum ki soramadim kimsyeYüksek çıkınca çatlamış oluyordu sanırım
Yazarlar şimdi görenler bizde yazalım ki hep üste ciksinBende bilmiyorum ki soramadim kimsye
Wala yordu beni artik test yapiyorum sonradan cizgiler çıkıyorYazarlar şimdi görenler bizde yazalım ki hep üste ciksin
Kaç gün var adetineWala yordu beni artik test yapiyorum sonradan cizgiler çıkıyor
5 gun kaldi yogun bir sekilde beyaz akintim var suandaKaç gün var adetine
Daha varmis kaset testlerde çıkmaz ki sabretmen lazım5 gun kaldi yogun bir sekilde beyaz akintim var suanda
Erken gebelik testi de yaptim onda cikmadi mesela ya yoksa hic cizgi cikmasin da ama millet bu kadar erken surede ogreniyor bi bennmi ogrenemiyorumDaha varmis kaset testlerde çıkmaz ki sabretmen lazım
Bazen bende öyle düşünüyorum mesela adet günüm test yapsam çıkmaz gerçi geç yumurtlama gördüm o yüzden de gecikirmisErken gebelik testi de yaptim onda cikmadi mesela ya yoksa hic cizgi cikmasin da ama millet bu kadar erken surede ogreniyor bi bennmi ogrenemiyorum .
Yapmadin mi hic ben kac tane yaptım hic cikmiyordu ama 2 gundur bunda cikiyor ee ovulasyonla takip ediyordum kac aydan beri ilk defa yumurtlama gordum gecen burda denkgeldim kadin 9.gunde hamile oldugunu gormus yumurtlamanin ustune onlarda cikiyor mubarek bise gelince yok anlam veremiyorum inankiBazen bende öyle düşünüyorum mesela adet günüm test yapsam çıkmaz gerçi geç yumurtlama gördüm o yüzden de gecikirmis
Bakalim daha yapmadım ama adet olacak gibiyim sanki karnım ağrıyorYapmadin mi hic ben kac tane yaptım hic cikmiyordu ama 2 gundur bunda cikiyor ee ovulasyonla takip ediyordum kac aydan beri ilk defa yumurtlama gordum gecen burda denkgeldim kadin 9.gunde hamile oldugunu gormus yumurtlamanin ustune onlarda cikiyor mubarek bise gelince yok anlam veremiyorum inanki
Agzini hayir ac elinde varsa yapsana belki wardir ben on defa yapmistim suana kadar yumurtlamayi ne zaman gördünBakalim daha yapmadım ama adet olacak gibiyim sanki karnım ağrıyor
16.si yumurtalam gördüm iki gün önce yapmıştım çikmadiAgzini hayir ac elinde varsa yapsana belki wardir ben on defa yapmistim suana kadar yumurtlamayi ne zaman gördün
Hmm dur bakalim ama gebelik yap ya belki cikar16.si yumurtalam gördüm iki gün önce yapmıştım çikmadi
Suan stres yaptım diye idrarım gelmediHmm dur bakalim ama gebelik yap ya belki cikar
Haha allah seni ne yapmasin yaSuan stres yaptım diye idrarım gelmedi
Ya hiç akintim yok hatta dün duştan sonra vajina kuruluğu bile vardı göğsüme sivilce çıkmazdı 3 4 tane sivilce çıkmış göğsümde hassasiyet başlardı oda yokHaha allah seni ne yapmasin ya
Bende ilk defa yaptirdim wala hic anlamiyorum teşekkür ederimTest sonucuna göre tam bilgim yok ana iyi bir yumurtlama olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?