chatLq_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2008 101 0 96 Kırklareli 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi chatLq_ #1 ben kayıt yenilememi yaptım fkt bugn elime kılavuzumla birlikte bir değerlendirmeanketi geldi 25aralığa kdr aöf bürosuna doldurup teslm edin dio acaba mecburimi onu öğrenmk istiyorum sizn elinize böle bi anket geldi mi? fisfisfisCADIARZU
ben kayıt yenilememi yaptım fkt bugn elime kılavuzumla birlikte bir değerlendirmeanketi geldi 25aralığa kdr aöf bürosuna doldurup teslm edin dio acaba mecburimi onu öğrenmk istiyorum sizn elinize böle bi anket geldi mi? fisfisfisCADIARZU
94049 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2008 3.117 1 0 İstanbul 10 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi chatLq_ #2 yok yaff o önemlı değil istersen yapıosun banada gelmişti geçen sene yapıp göndermedim bnde kaydirigubbakcemile5 olumsuz bir şey de olmadı
yok yaff o önemlı değil istersen yapıosun banada gelmişti geçen sene yapıp göndermedim bnde kaydirigubbakcemile5 olumsuz bir şey de olmadı
cagla67 Ne Mutlu Türk'üm Diyene.. Kayıtlı Üye 24 Nisan 2009 1.121 2 156 40 Zonguldak 10 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi chatLq_ #3 evet canım geliyor... bizde ilk kayıt zamanı doldurup getirmiştik yanımızda ama vermeyi unuttuk,kimse de sormadı, açıkçası bir daha da getirmedik...
evet canım geliyor... bizde ilk kayıt zamanı doldurup getirmiştik yanımızda ama vermeyi unuttuk,kimse de sormadı, açıkçası bir daha da getirmedik...
ozlemarda Şeker Prenses♔Tuz Kral♕ Kayıtlı Üye 24 Nisan 2009 3.249 6 116 İstanbul 10 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi chatLq_ #4 zaten üstüne isim yazılmıyor önemsiz bişey