- 17 Mayıs 2016
- 978
- 309
Dun adet olmam gerekiyordu. Bugun de test boyle cikti. Ben hafif bir cizgi goruyorum. Ve test kagidinda da zaten az bisey olursa hamile oldugun yaziyor. Birde siz ne gordugunuzu soyleyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif değil canım basbayağı belirgin bir çizgi var :))) hayırlı olsun can'ım en kısa zamanda git kan testi ver netlessin
Testin markasını bana atar mısın canım merak ettim markasını .Sagol insallah vardir. Kendimi hic biseyle teselli edemiyorum. Belirtiler de pskolojik oldugu icin sirf bu teste bakip duruyorum. Acaba gercekten varmi yoksa gormek istedigim icin mi orda diye.
Ben mi yanlış gördm yoksa kızben niye goremiyorum?? inshAllah olur canim benim 1 2 gune bi daha test yap bakalim ne cikiyo
Hamilesin tebrik ederim ....Dun adet olmam gerekiyordu. Bugun de test boyle cikti. Ben hafif bir cizgi goruyorum. Ve test kagidinda da zaten az bisey olursa hamile oldugun yaziyor. Birde siz ne gordugunuzu soyleyin.
Testi anlayamadım pozitif olduğunu nasıl anlıyoruz canım orda iki tanecizgi var ayrı yerlerde ama hangisi pozitif olduğunu gosteriyo
Testin markasını bana atar mısın canım merak ettim markasını .
:/ Ben yanlış degerlendirmisim testi canım kusura bakma. Var gibi sanki silik gorunuyor resmi alintiladim ama benim gözler de gitmiş olabilir. Kaç gün geçti adetinden ??Buyuk yerdeki yatay cizguyle beraber dikey olmasi lazim yani + olarak.
Daha 1 gun. Dun olmam gerekiyordu:/ Ben yanlış degerlendirmisim testi canım kusura bakma. Var gibi sanki silik gorunuyor resmi alintiladim ama benim gözler de gitmiş olabilir. Kaç gün geçti adetinden ??
Herhangi bir belirti var mı daha önceki adetlerinden harici.. ? Benimki çok belirgin bir belirti vermişti karnımın içi oynuyordu bir de çok daha önceden adet ağrısı başlamıştı . İki gün sonra yinele testini canım .Daha 1 gun. Dun olmam gerekiyordu
Az biseymiii :))) abooo nerdeyse dogacak masallah Allah bagislasin hayirlisiyla sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsin RabbimDun adet olmam gerekiyordu. Bugun de test boyle cikti. Ben hafif bir cizgi goruyorum. Ve test kagidinda da zaten az bisey olursa hamile oldugun yaziyor. Birde siz ne gordugunuzu soyleyin.
Herhangi bir belirti var mı daha önceki adetlerinden harici.. ? Benimki çok belirgin bir belirti vermişti karnımın içi oynuyordu bir de çok daha önceden adet ağrısı başlamıştı . İki gün sonra yinele testini canım .
Insallah canim. Sabah ilk idrarimle test yapmayi bekliyorum..Az biseymiii :))) abooo nerdeyse dogacak masallah Allah bagislasin hayirlisiyla sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
İşte bende olmayan tek şey seyirmeydi o ay da seyirme hissettim kızlara söylemiştim bana gulmuslerdi ama yanılmadim hamileydim :) bir de rüyasını gordum onun ardına test yaptım silik çizgi çıkmıştı 2 gün sonra da kan testi ile kesinleşmişti. İnşallah seninde hislerin belirtilerin rüyaların seni yanıltmazBenim gecen ay da cok belirtilerim vardi olmadi amma. Pskolojik zannedioyrum. Adet agrilarim benim de 3 gun once basladi ve yaklasok 5 gun once felan hamile oldugumu gordum ruyamda ve diger gun de karnimda bi degisiklik hissettim. Segirme oluyor bu gunlerde birde
Bende testi yanlis anladim ya :) ama 4. Fotoda dikkatli bakinca + isaretini ben yinede gordum yani hayirlisi insallahInsallah canim. Sabah ilk idrarimle test yapmayi bekliyorum..
Ilk resimler ogleden beri cektiklerimdi. 4.cuyu de az evvel cekmistim. Insallah canim yaa insallahBende testi yanlis anladim ya :) ama 4. Fotoda dikkatli bakinca + isaretini ben yinede gordum yani hayirlisi insallah