Gebeliğe Hazırlık DEĞERİ 1.20 ÇIKIP SONRASINDA TEKRAR YAPTIĞINDA YÜKSELEN VARMI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylin0816

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
188
73
13
30
Merhaba arkadaşlar erken gebelik testimde silik çizgi görünce kan vermeye gittim değerim 1.20 çıktı ama kasıklarım aynı geçen ayki gibi ağrıyor (geçen ay hamileydim kimyasal olunca düştü) sizde düşük sonuç alıp sonradan yükseldiniz mi

1.20 ile nasıl çift çizgi çıktı ki negatif ama tekrarla bazen değişiyor beta her şey olabilir yani

Bu hangi test canım? Düşük bir değeri gösterdiğine çok şaşırdım. İnşallah hamilesindir. Adete kaç gün kala yaptın

Bu hangi test canım? Düşük bir değeri gösterdiğine çok şaşırdım. İnşallah hamilesindir. Adete kaç gün kala yaptın
erken gebelik testi canım pazartesi yapmıştım, adetimde dün olması gerekiyordu hala olmadı ama kimyasaldan sonra gecikme oluyormuş sanırım o yüzden biraz gergin bekliyorum değerim 1.20 yükselirmi bilemedim

erken gebelik testi canım pazartesi yapmıştım, adetimde dün olması gerekiyordu hala olmadı ama kimyasaldan sonra gecikme oluyormuş sanırım o yüzden biraz gergin bekliyorum değerim 1.20 yükselirmi bilemedim
Merak ettim ne oldu benimde gecikmemin 3. Gününde 1.20 çıktı bugün 4. Günüm yükselir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…