Saç Kesim Şekilleri Defrize

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
schwarzkopf'un ürünü GLATT...hayır marketlerde satılmıyo ben bujiteri/tuhafiye gibi biyerden almıştım.ama kolay bulamayabilirsin. glatt saç boyası gibi yani krem gibi...bi kutunun içinde bi glatt var iki pakette sabitleyicisi var.sabitleyicide oksidan sütüne benziyo... haa bu arada internettede satılıyo

Arkadaşlar ne yapıyorsunuz siz Allah aşkına.. Swazgorfun ürününden bahsediyorsanız bende ondan yaptırdım ama kuaförde. Saçlarım inanılmaz derecede kıvırcık zenci kıvırcığı yani.. Ben güzellik merkezimnde çalışırken ilk defa gelmişti ilaç ve bende denemişlerdi dümdüz olmuştu. Ancak bu evde saç boyamaya felan benzemez. Saçlarınızdan olursunuz ve bu işlem normalde 3-4 saatlik bir işe yani öyle ilacı sür beklet yıkayla olmuyor ben iki defa yaptırdım yine yaptırcam. Öncelikle ilaç sürülüyor ve bekletiliyor sonra kaliteli ürünlerle saç bakımı yapılarak yıkanıyor sonra ikinci bir ilaç daha var o sürülüyor ve yine bekletiliyor ve yine saç bakımı ama dediğim gibi kaliteli ürünlerle. Daha sonra aynen bildiğiniz maşayla saç düzleştiriliyor kalıp gibi. Çünkü şeklini alması gerekiyor ve o maşa ne kadar düzgün yapılırsa saçınızda o kadar güzel düz oluyor ama yine bakım yapılıyor maşadan sonra zaten maşayla kalıbını alıyor. Sonra bir fön çekiliyor ve dalgalı değil, bildiğiniz kalıp gibi düz saçınız oluyor. Bu işlemin iyi sonuç vermesinin ve sağlıklı olmasının tek nedeni, saç bakımıyla yapılıyor olması ve tek tek bu işlelerden geçmesi yoksa saçınız yıpranır ve işe yaramaz.

benım saclarım dalgalı denesem dumduz olur mu?

hyr cnm dümdüz olmuyor. sadece ıslakken dümdüz... defrize sadece daha kolay şekil almasını sağlıyo....mesela ben öncede saçlarımı bi saatte düzleştiriyodum şimdi 15 dk yetiyo...bu arada benimde saçım dalgalı...

cnm sen eskişehirdesin sanırım nereye yaptırdın kaça yaptırdın bana bilgi verir misin şimdiden teşekkür ederim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…