Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşındakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...
okadar cok sey dusunuoruz o kadar cok zekıyızkı beynımız sureklı ıslıor e sızofren olma ıhtımalımız bıle olsa yınede merkurılerız gemınıyız yanı zekı ıkızlerızz
ikizler çok ama çoook zeki kişilerdir. Herkesin düşünemediği en ufak ayrıntıları bile düşünürler. İkizler becerikli marifetli on parmağında onbeş marifet bulunan kişilerdir. İkiz olduğum için çok mutluyum
arkadaşlar bende ikizlerim gerçekten ikizler çok zeki oluyor ama bir o kadarda huzursuz bir burç ikizler olan arkadaşlar bir sınayın kendinizi hak vericeksiniz banayerimseniben
Allahıma çok şükür çok zekiyim becerikliyim çünkü ben bi ikizlerim naniknanikama maalesef bi anım bi anımı tutmuoo bi dakika mutluysam sonraki dakikada mutsuz olmayı başarabiliyorumtatlicadiarzu
ben de yukseleni ile birlikte ikizler burcuyum..bu burcun insani olmaktan da cok mutluyum..icsel huzurum ..nesem.olaylara hakim olabilmem bir cok hobim olmam ve tabiki pozitifligimi ben bu burcumun özelliklerine veriyorum..zeka mi eh! artik onu soylemeye gerek yok..biz ikizlerin bence en buyuk ozelligi de pratik zekalarini her daim kullanabilmeleri.. biz etrafa isik saciyoruz ışık.....