Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Defolu Başak

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.373
60
Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.

başak burçları yarım akıllı mı yani??
aşk olsunnn...
tamam en zeki burç ikizler ama başak burcuda çok mantıklı ve de akıllı yorumlarıyla herkes tarafından örnek alınır !!

Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.

Arkadaşım başak burçlu birine kızmışsın belli ama genelleme lütfen

başaklara hakaret mi var ??? bi iki tanesi kötü olabilir her burcun vardır öle ama "sanatcı ruhlu oldgun için apayrı sacma boyutta yasıosun" bu kelime yakışmadı ...

ben su ana kadar burclar uzerine yapilan yazilarda yorumlarda çok akilli ve mantikli burc olarak basaklari okudum 12 burc arasinda en çalkan burc yine biz basaklarin, yaw ben basak olmaktan cok mutluyum cunku ozelliklerimle ovunurum her daim..

ben tipik 1 başak burcuyum ama şükürler olsun evliyim kimse beni alamdı diye düşünmüyorum ve başak burcu birine kızmışsın sanırım ama defolu başaklar falan cok ayıp git kızdıgın kişiye direk söyle buraya böyle form acma

arkadaşlar anladığım kadarıyla elif ablamız her burca bir defolu eleştiri yapmış amacı herhalde daha fazla ödül almak veya yanlız canısıkılıyo takılıyoo ölee işte bence kimse üzerine alınmasın zaten her başak kendini bilir bu özellikler bize uymuyor zaten elif ablam kaynağın kötü yoksa biz başaklar herzaman eleştiriye açığızdır.doğru olursa uyduruk diiilll:)

Selam...Ben bir sanatçı Başak'ım..söz yazarı,besteci ve yorumcuyum...Defolu diil başak burcu zor burçtur.Kimsenin göremediğini,algılayamadığını görür.algılar ve bunun için ektra bi çaba harcamaz.Bi çok insan,yapılanlar,olaylar saçma gelebilir çünkü anında algılayan,anlayan ve anında analiz edebilen beyniyle bi çok insandan üstün durumdadır ve bunu karşı tarafa anlatmakta istemez.Kendisini anlayanlarla mutlu olur.Beni genelde anlayan burç yine bir başak burcudur..

kaydirigubbakcemile5 aynen yazdıklarının %/100 haklı ben de bir başak olarak sana katılıyorum benide kimse kolay kolay anlamıyo bizim ince fikirlerimizi bitek başaklar anlar :1hug: çünkü kolay lolay kimse bizim gibi bi olayı kafasında okadar inceleyip pinçiklemez yapamaz da zaten bu doğuştan gelen bi özellik :hooray:

kesinlikle ben de arkadaşlara katılıyorum kimseler bizim gibi ince düşünüp madalyonun görünen kısmı yerine arka yüzüne bak(a)mazlar, zaten bizi de diğerlerinden ayıran en önemli özellik bu bizimle aynı pencereden bakmayanlar tarafından anlaşılmayı bekleyemeyiz ki zaten, bu yüzden bizi bizden başkası anlayamaz...

başak burçları yarım akıllı mı yani??
aşk olsunnn...
tamam en zeki burç ikizler ama başak burcuda çok mantıklı ve de akıllı yorumlarıyla herkes tarafından örnek alınır !!

en zeki burç İKİZLER mi kafamçokkarıştı ikizlerin zeki bi tarafı yok bütün tanıdıklarımı aklımda süzdüm ve böyle bi sonuç çıktı bende, hatta biraz aptallardı laelaelaelaelae en zeki burç kovadır (istemeyerek de olsa bence böle :KK70:)
başak burcunun artıları çok ama aptalı da tam aptal oluyor ya lütfen karşı çıkmayalım. bende başağım ve onları gördükçe aman uzak kalsın diyorum başaklara. hepsinde gördüğüm ortak şey ince noktaları görürler ve hafife almaya gelmiyor en aptalı bile seni ters düz edebilir sırnaşık şey

Arkadaşlar bu mizahi açılan bir konudur burçlar ve genel özellikleriyle hiç bir alakası yoktur aynı şkilde diğer burçlarımızında var lütfen ciddiye almayın

başakların tek defosu biraz takıntılı olmaları sanırım... kendimden biliyorum

birde herşeyde düzen aramamız bizim için iyide , karşı tarafı bunaltıyor :):nazar:

Yok öyle bi dünya! boshayallersmile

Son düzenleme:
Kızlar amma ciddiye almıssınız yaa her burc hakkında internette yazar böyle bir olumsuzluk..
Fazla takılmayın ..

X