yok banada öyle geldi taş gibi kız doğru ama hakkını yemedik ki sonuçta kız çirkin dememişsinDiz kapakları ve bacakları şekilsiz gibi geldi bana ya bir tek ben mi böyle düşünüyorum ki ? Abareey şimdi yakalanmayalım - Taş gibi gız kıskanma ! efektlerine
haklısın dız kapakları hos degıl bencedeDiz kapakları ve bacakları şekilsiz gibi geldi bana ya bir tek ben mi böyle düşünüyorum ki ? Abareey şimdi yakalanmayalım - Taş gibi gız kıskanma ! efektlerine
yok banada öyle geldi taş gibi kız doğru ama hakkını yemedik ki sonuçta kız çirkin dememişsin
haklısın dız kapakları hos degıl bencede
Defne samyeli kızından daha taş insan hiç mi yaşlanmaz
ablası gibi duruyor kızın en fazla 4,5 yaş büyük gibi
kızı onun aksine daha olgun gösteriyor
cok duzgun bı goruntusu yok dızkapaklarının belkı cok zayıf ondanda olabılırAman iyi bari benim gibi düşünen birileri de varmış, epey de ürkmedim değil doğrusu fikrimi belirtirken
Yüz yapısından sanırım , belki de defne samyeli daha bir tanıdık ve samimi durduğundan olabilir.. Sonuçta ifadesizliğinden dem vuruluyormuş kızının o nedenle de daha olgun bulmuş olabilirsiniz belki bilemedim
Sanki güzelliğinden mi gelmiş buralara, annesi ünlü olmasa şimdi ne yapıyordu kim bilir..Diz kapakları ve bacakları şekilsiz gibi geldi bana ya bir tek ben mi böyle düşünüyorum ki ? Abareey şimdi yakalanmayalım - Taş gibi gız kıskanma ! efektlerine
Sanki güzelliğinden mi gelmiş buralara, annesi ünlü olmasa şimdi ne yapıyordu kim bilir..
Kısaca kasıntıgüzel kız ama sanki biraz seksi görünmek istiyo ve kendini zorluyo gibi...
belki deKısaca kasıntı