Saol canım ilk önce dfn yi kullanayım bakayım memnun kalmassam bırakırım ama siz organiumdan daha memnunsunuz galiba saçımda kepek yok sadece kuru biraz nemlensin istiyorum ve yıpranmasın silikon varsa zarar verir bi yararı olmaz diyede düşünüyorum doğal şeyler daha yararlı.. canım zahmet olmazsa bişi daha sorucam ama organiumun saç kremide vardı dimi öbür yazdığını yanlıs anlamamısım.. kremide 19 mu acaba sampuanı ne kadar gidiyoo uzamasına yardımcı mı ki canım ya son bişiben kokuya çok dikkat ederim de nasıl kokusu ikisininde. kusura bakma valla çok sordum:kedi:
Saol canım bilgilerin içina.s. bende alıp kullanıcam en yakın zamanda.. Kremi ne kadar pahalıymıs öyle ya şaşırdım:1shok: aynı fiyat bekliyodum bena.s inşallah işe yarar portakalı severim zaten:jeyyar:
Canım haklısın baya fiyatlı ama Organicum'un saç kreminden ben çok memnunum, valla bütün mahalle kullanıyoruz, ilk defa eczacı bir hanım arkadaş kullanıp bize tavsiye etmişti içinde silikon vb. ucuz ve zararlı yıpratıcı hammadde olmayınca fiyatı da ona göre oluyor dediydi Ben boya akıtmamasından anlıyorum ki kimyasal yok içinde
Canım haklısın baya fiyatlı ama Organicum'un saç kreminden ben çok memnunum, valla bütün mahalle kullanıyoruz, ilk defa eczacı bir hanım arkadaş kullanıp bize tavsiye etmişti içinde silikon vb. ucuz ve zararlı yıpratıcı hammadde olmayınca fiyatı da ona göre oluyor dediydi Ben boya akıtmamasından anlıyorum ki kimyasal yok içinde
Uyarıyorum bu şampuanı saçları yağlı olanlar alsın, aksi takdirde çok kurutur yerimseniben