Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta önce ameliyat oldum doktordan çok memnun kaldım hiç bir sorun yaşamadım ve bir sıkıntı olduğundan telefonla bile yardımcı oluyorlar ameliyatın hastane sürecim hiçbirinde sıkıntı çıkmadı benim açımdanDefne erkaraya meme protezi yaptiran varmi memnun musuz?
Oncelikle yorumun için tesekkur ederim kk da birkac yorum okumustum kendisiyle ilgili kararsiz kalmiştim ama sizingibi bi hastasindan duymak içimi biraz rahatlatti, bide cevaplarsaniz sevinirim bayan ekiple yapiyor degilmi melyatlari?1 hafta önce ameliyat oldum doktordan çok memnun kaldım hiç bir sorun yaşamadım ve bir sıkıntı olduğundan telefonla bile yardımcı oluyorlar ameliyatın hastane sürecim hiçbirinde sıkıntı çıkmadı benim açımdan
Anestezi doktoru erkekti benimle sürekli bayan hemşireler ilgilendi bende çok fazla araştırmamıştım açıkçası 2 kere muayeneye gittim memnun kaldım ve ameliyat gününe karar verdik. Ameliyat ve sonrasındada bir sıkıntı yaşamadım şahsım adıma hala biraz hareket kısıtlılığı var ağırlık var ben 3 güne herşey normale döner düşündüm maalesef öyle olmadı ağrım ve ağırlık hissi hep var ama dayanılmayacak gibi değil zaten estetik ameliyatlarının çoğu aylar sürüyor düzelme süreci bu yüzden fazla sorun yapmıyorum 5.günde işe başladım gündelik hayatı etkileyecek bir ağrı olmuyorOncelikle yorumun için tesekkur ederim kk da birkac yorum okumustum kendisiyle ilgili kararsiz kalmiştim ama sizingibi bi hastasindan duymak içimi biraz rahatlatti, bide cevaplarsaniz sevinirim bayan ekiple yapiyor degilmi melyatlari?
Anestezi doktoru erkekti benimle sürekli bayan hemşireler ilgilendi bende çok fazla araştırmamıştım açıkçası 2 kere muayeneye gittim memnun kaldım ve ameliyat gününe karar verdik. Ameliyat ve sonrasındada bir sıkıntı yaşamadım şahsım adıma hala biraz hareket kısıtlılığı var ağırlık var ben 3 güne herşey normale döner düşündüm maalesef öyle olmadı ağrım ve ağırlık hissi hep var ama dayanılmayacak gibi değil zaten estetik ameliyatlarının çoğu aylar sürüyor düzelme süreci bu yüzden fazla sorun yapmıyorum 5.günde işe başladım gündelik hayatı etkileyecek bir ağrı olmuyor
Tesekkur ederim umarim en kisa zamanda butun agrilarin gecerAnestezi doktoru erkekti benimle sürekli bayan hemşireler ilgilendi bende çok fazla araştırmamıştım açıkçası 2 kere muayeneye gittim memnun kaldım ve ameliyat gününe karar verdik. Ameliyat ve sonrasındada bir sıkıntı yaşamadım şahsım adıma hala biraz hareket kısıtlılığı var ağırlık var ben 3 güne herşey normale döner düşündüm maalesef öyle olmadı ağrım ve ağırlık hissi hep var ama dayanılmayacak gibi değil zaten estetik ameliyatlarının çoğu aylar sürüyor düzelme süreci bu yüzden fazla sorun yapmıyorum 5.günde işe başladım gündelik hayatı etkileyecek bir ağrı olmuyor
Çoğu öyle maalesef. Bugün yeni bir üye (hesabını bu sabah açtı) gelip durduk yere bir doktoru övüp Web sayfasına yönlendirdi. Albiki konuyla hiç bir alakası yok. Burası buram buram reklam kokuyor dediğimde doktorun televizyona çıktığı günün videosunu paylaştı, kendisi başarılı zaten olmasa tvye geçmez dedi :)) hayır ne anlıyorlar yalan dolan işler yapmaktan ? Sahte yorum da satın alıyorlar..Bana da bu forumda çok reklam yapılıyor gibi geliyor. Bakıyorum yeni üye sadece doktor hakkında yorum girmiş. Hiç eski bir üyenin bir doktorun reklamını açık açık yaptığını görmedim.
Sanırım onlardan biri benim. Burada doktoru övmek benim yararıma yada zararıma bir durum yaratmaz sadece benim sürecim iyi geçti 4. Aydayım bir sıkıntım çıkmadı allaha şükür. Doktor seçimi çok önemli ben çok araştırmadan gittim bayan olması tercihimdi kendimi daha rahat hissetmem açısından fiyat olarakta önemliydi seçenekler kısıtlı olunca alan daralıyor maalesef. Ben anlaşma yapıldıktan sonra olumsuz yorumları tavsiyeleri okudum ameliyat günü çok korktum korkmadım diyemem :)) neyseki atlattım iyi bir hasta olarak çıktım başıma kötü bir durum gelmedi :))Çoğu öyle maalesef. Bugün yeni bir üye (hesabını bu sabah açtı) gelip durduk yere bir doktoru övüp Web sayfasına yönlendirdi. Albiki konuyla hiç bir alakası yok. Burası buram buram reklam kokuyor dediğimde doktorun televizyona çıktığı günün videosunu paylaştı, kendisi başarılı zaten olmasa tvye geçmez dedi :)) hayır ne anlıyorlar yalan dolan işler yapmaktan ? Sahte yorum da satın alıyorlar..
Bu konuda ki doktoru öven sayısı zaten çok kısıtlı. Çok şükür bazı hastaları sağlam çıkmış
Çok şükür.Sanırım onlardan biri benim. Burada doktoru övmek benim yararıma yada zararıma bir durum yaratmaz sadece benim sürecim iyi geçti 4. Aydayım bir sıkıntım çıkmadı allaha şükür. Doktor seçimi çok önemli ben çok araştırmadan gittim bayan olması tercihimdi kendimi daha rahat hissetmem açısından fiyat olarakta önemliydi seçenekler kısıtlı olunca alan daralıyor maalesef. Ben anlaşma yapıldıktan sonra olumsuz yorumları tavsiyeleri okudum ameliyat günü çok korktum korkmadım diyemem :)) neyseki atlattım iyi bir hasta olarak çıktım başıma kötü bir durum gelmedi :))
Ne güzelki sıkıntı çıkmamış. Çıksaydıda neler oluyor görseydin...Sanırım onlardan biri benim. Burada doktoru övmek benim yararıma yada zararıma bir durum yaratmaz sadece benim sürecim iyi geçti 4. Aydayım bir sıkıntım çıkmadı allaha şükür. Doktor seçimi çok önemli ben çok araştırmadan gittim bayan olması tercihimdi kendimi daha rahat hissetmem açısından fiyat olarakta önemliydi seçenekler kısıtlı olunca alan daralıyor maalesef. Ben anlaşma yapıldıktan sonra olumsuz yorumları tavsiyeleri okudum ameliyat günü çok korktum korkmadım diyemem :)) neyseki atlattım iyi bir hasta olarak çıktım başıma kötü bir durum gelmedi :))
Arkadaşınız olduysa deneyimini kendi paylaşsınarkadaşım oldu, çok memnun
Aynen böyle devam etsöyleyim ona ben hemen. hemen üye olsun bu siteye. üye olduktan sonra hemen deneyimini paylaşsın senin için
Kesinlikle hayır !!!!!! Onun bu forumda o kadar mağduru var ki insanlara verdiği hasarları bir görsen, bir duysan çıldırırsın !!
Yorumları kaldırmış olabilirmi acaba Çok eski üyeler bilir Defne hanımı....sürekli defne hanım için olumsuz yorum yapmışsınız sizin yorumunuz dışında başka da olumsuz yorum göremedim???
Yorumları kaldırmış olabilirmi acaba Çok eski üyeler bilir Defne hanımı....