Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar benı bılıyorsunuz defneye amelıyat oldum bızım bır clubumuz var benım gıbı ınsanların cok oldu gecen hafta oraya uye oldum ve defneye amelıyat olan bır cok kısıyle karsılastım sadece benı bu hale sokamadını gormus oldum ve herkezden resım ıstedım numaralarını aldım ve toplu dava acmak ıcınde pazartesi bulusma duzenledık isteyenlere 5 kişinin daga resmını atabılırım ozelden nasıl bole bir amelıyat yapamaya halen devam edebılır bızlerınde bı csnı var gruru var konustum cocuklar napıcanı sasırmıs aglayanlar oldu uzulenler var caresızler var hepsıne elımden geldıgınce yardımcı olucam ama lutfen bızım gıbı arkadaslar dıkat edın cocuga demıskı ız olmucak gogus ucundan alıcam demıs bıtanesıne cocuk bana dıyorkı ege amelıyattan bır cıktım boydan bıya dıkıs gogus ucum yok sok oldum dıyor gogsum kanıyor doktoru arıyorum doktor benı terslıyor dıyor bıda sızın gıbı ınsanları amelıyat yapmıcam sende sıkayet edersen demıs cocuga gunah bızlere ne zorluklarla para oduyoruz doktora karsılıgı bumudur desteklerınızı dualarınızı bızden esırgemeyın lütfen
şu anda nasılsınız bende 32 yaşında meme ca oldum sağ meme komple alindi şimdi ameliyat istiyorumCok gecmis olsun oncelikle. Ben de 1 yil once 32 yasinda meme kanseri ameliyati oldum. Medipol bagcilar hastanesinde dr. Pelin basim kanserli mememi deri koruyarak aldi
Ayni seansta plastik cerrahiden dr. Mustafa sutcu de meme onarimi yapti. Bu iki hekim inanilmaz ilgili ve enerjik. Kendileri beni evden arayarak kontrole cagiriyorlar. Meme estetigi konusunda dr. Mustafa sutcuyu guvenle onerebilirim. Pekcok doktor tecrubemiz oldugundan bu iki hekimi siddetle tavsiye ederim.
Doktorun ismi canım.defne kim doktorun adı mı hastanenin mi?