Kızlar meraba başlıktada da yazdığım gibi bir türlü sonuca varamadım aldığım kararları taş çatlasa 5 gün uygulayabildim hep.
Ama artık bir karar verdim hayatımı,kendimi değiştirmek istiyorum.30 yaş fena vuruyor
Şimdiye kadar çok kötü olaylar atlattım.Okul bitince evlendim iş hayalleri kurarken bir anda çalıştırmaz oldu biyolog olmama rağmen ön muhasebede zor bela kavga dövüş çalıştım oğlum 3 aylıkken boşandım hiç bir eşyamı kıyafetimi vermediler boyumu aşkın borca girdim üstelik işim ve sigortam yokken.Parasız kaldım oğluma çantalardan 5 10 kuruşları toplayıp bez aldığım günler oldu.Bu süreçte aşırı kilo aldım kendimi bıraktım.Geçici işler yaptım.Ama çok şükür bir şekilde atlattım.
Şimdi sigortalı bir işte çalışıyorum.Oğlum 5 yaşına geldi.Aldığım kiloların çogunu verdim.Bir şeyler yoluna girmeye başladı çok şükür.Artık kararlarımı uygulamaya ve hayatımı değiştirmeye başlıyorum.
Benim gibi bir türlü başaramamış olanlar varsa beraber ilerleyebiliriz.Kendime bir liste yapıcam ve hergün tik atıcam.
KARARLARIM:
1-50 Kiloya inmek
2-Günlük olumlamalarımı yapmak (geçmiş affetmek ve şimdi için)
3-41 günde mucize duasını her sabah ve her akşam 41 fatiha okumak
4-Günlük cildime bakım yapmak
5-Şu an borcum bankaya 24 bin 500 aralıkta 17.840 a düşürmek
6-Şu an yaptığım birikimin üzerine her geçen gün koyup aralıkta 3500 tl ye tamamlamak
7-İşe bisikletle gidip gelip yol parasıyla borcları daha azaltmak
8-Eylülde 2.ünv. olarak maliyeye yazılmak ve 7.yılda mali müsavir olmak
9-Kasım ayında eve perde halı koltuk almak , mart 2019 tv , nisan 2019 da araba almak
10-Her ay az da olsa bağış yapmak
11-Günlük kumbaraya para atmak
12- Her ay 1 gr altın almak
13-Sigarayı yarım pakete düşürmek
Ama artık bir karar verdim hayatımı,kendimi değiştirmek istiyorum.30 yaş fena vuruyor
Şimdiye kadar çok kötü olaylar atlattım.Okul bitince evlendim iş hayalleri kurarken bir anda çalıştırmaz oldu biyolog olmama rağmen ön muhasebede zor bela kavga dövüş çalıştım oğlum 3 aylıkken boşandım hiç bir eşyamı kıyafetimi vermediler boyumu aşkın borca girdim üstelik işim ve sigortam yokken.Parasız kaldım oğluma çantalardan 5 10 kuruşları toplayıp bez aldığım günler oldu.Bu süreçte aşırı kilo aldım kendimi bıraktım.Geçici işler yaptım.Ama çok şükür bir şekilde atlattım.
Şimdi sigortalı bir işte çalışıyorum.Oğlum 5 yaşına geldi.Aldığım kiloların çogunu verdim.Bir şeyler yoluna girmeye başladı çok şükür.Artık kararlarımı uygulamaya ve hayatımı değiştirmeye başlıyorum.
Benim gibi bir türlü başaramamış olanlar varsa beraber ilerleyebiliriz.Kendime bir liste yapıcam ve hergün tik atıcam.
KARARLARIM:
1-50 Kiloya inmek
2-Günlük olumlamalarımı yapmak (geçmiş affetmek ve şimdi için)
3-41 günde mucize duasını her sabah ve her akşam 41 fatiha okumak
4-Günlük cildime bakım yapmak
5-Şu an borcum bankaya 24 bin 500 aralıkta 17.840 a düşürmek
6-Şu an yaptığım birikimin üzerine her geçen gün koyup aralıkta 3500 tl ye tamamlamak
7-İşe bisikletle gidip gelip yol parasıyla borcları daha azaltmak
8-Eylülde 2.ünv. olarak maliyeye yazılmak ve 7.yılda mali müsavir olmak
9-Kasım ayında eve perde halı koltuk almak , mart 2019 tv , nisan 2019 da araba almak
10-Her ay az da olsa bağış yapmak
11-Günlük kumbaraya para atmak
12- Her ay 1 gr altın almak
13-Sigarayı yarım pakete düşürmek