• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedikoducu mahalleye tasindim:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
31
ta ki gecen aya kadar....oldukca elit bir kesimde yasiyorduk 4 senem orda gecti cok rahattim giyinip suslenip kafama gore evin onunden dolmusa binip rahat rahat giderdim gidecegim yere..genelde calisan kesimdi medeni modern kimselerdi yasadigim site ve cevresindekiler. kalabalik da degildi ustelik...dairede rutubet olusmasindan dolayi tasindik tasinmiskende annemlere yakin olsun dedik baska taraflara bakmadik..calismayi dusunuyorum cocugu getirip.goturmek kolay olsun diye buralardan bulduk bir daire..ama mahalleyi ve mahalle sakinlerini sevmedim ben .cok meraklilar ..ben tasinirken ta karsi binadakiler seslenip durdu kira ki kendi evin mi tarzi camdan cama sorular..hic hoslanmam..yerlesir yerlesmez de evime geldiler geldikleri gun oldukca dedikodi yapmayi seven tipler olduklarini gordum...cok.fazla cahil kesim ve cok fazla geri kafalilik var...binada bir kadina pantolonlu diye hitap ediyorlar..süslu coi falan diye pesinden konustular kadinin bende hic tepki vermedim olabilir o sekilde seviyordur yadirgayamayiz dedim sadece...yani tamamen geri dusunceli bir kesime yerlesmisim:( simdi benim dert ettigim su...bende oldukca kokoş bakimli sūse puse duskunum...carsiya giderken guzel guzel giyinip makyajimi yapip dairemden cikinca hep bir tereddut halindeyim..ya benim dedikodum da yapilirsa diye... malum cahillerle basetmek pek kolay degil iftira da atar boylesi....sanki fazlayim bu mahalleye tuhaf tuhaf bakiyorlar bana..tabi acik falan giyinmem sadece makyaji ve guzel giyimi severim..ama onlara neden farkli geliyorum ki...bakislariyla bunu zaten ifade ediyorlar inananin yasamak lazim...binada benle yasit 3 kisi var 27 yasindayim...hepsi de yine bahsettigim tarzda....ve oldukca bakimsizlar...benle de pek gorusmek istemiyorlar sanirim..ben varken ortanlarinda bi gerildiklerinde sezdim gecende..daha da gormedim zaten. ...ama buraya geleli kendimden taviz vermeye basladim..sanki eskisi kadar kendime bakmiyorum gibi geldi...sirf laf yapcaklar diye korkuyorum ..kizlar bana biseyler dermisiniz ya iyi hisseymiyorum:(

Sen kendini nasıl rahat nasıl mutlu hissediyorsan öyle giyin öyle davran. Anlattiginiz kadarıyla fazlasıyla dedikodu mevcut...

..tabi acik falan giyinmem sadece makyaji ve guzel giyimi severim..ama onlara neden farkli geliyorum ki...
Şimdi ben tüm konuyu okudum ama huy bu ya, sadece bu cümleye takıldım. Neden normal ve doğal olan ve olması gereken buymuş gibi tabi açık giyinmem dediniz ki. Çok mu ayrıntılarda boğuluyorum bilmem ama sanki siz de fazla açık görüşlü değilsiniz gibi

Şimdi ben tüm konuyu okudum ama huy bu ya, sadece bu cümleye takıldım. Neden normal ve doğal olan ve olması gereken buymuş gibi tabi açık giyinmem dediniz ki. Çok mu ayrıntılarda boğuluyorum bilmem ama sanki siz de fazla açık görüşlü değilsiniz gibi
ayni cumleye takildim
belki de acik sacik giyindigim icindir :KK14:

Annenlerin nasıl bir ortamda olduklarını bilmen gerekirdi.
Bunu bile bile tasinmissin,
Hepsi geri kafalı değildir mutlaka birileri vardır senin gibi ileri kafalı..
Daha önce sen annenler le kalmıyor muydun yaşadıkları ortamı yeni görmüş gibi konuşuyorsun...

Canim malesef bende böyle bi yerde yaşıyorum kapalıyım makyaj vs de yapmam gösterişten uzak biriyim gel gor ki benimde dedikodumu yapiyorlar çünkü onlarla beraber oturup dedikodu yapmıyorum bu tarz insanlar mutlaka bi şey bulur mesela birisi bana gelmis kapiyi calmis bende evde yoktum heralde sonra gidip digerlerine bana kapıyı açmadı demiş taşınmak istedim ama malesef olmadı evimi seviyorum o yüzden görmezden geliyorum karşılaşırsam selam veriyorum o kadar

ta ki gecen aya kadar....oldukca elit bir kesimde yasiyorduk 4 senem orda gecti cok rahattim giyinip suslenip kafama gore evin onunden dolmusa binip rahat rahat giderdim gidecegim yere..genelde calisan kesimdi medeni modern kimselerdi yasadigim site ve cevresindekiler. kalabalik da degildi ustelik...dairede rutubet olusmasindan dolayi tasindik tasinmiskende annemlere yakin olsun dedik baska taraflara bakmadik..calismayi dusunuyorum cocugu getirip.goturmek kolay olsun diye buralardan bulduk bir daire..ama mahalleyi ve mahalle sakinlerini sevmedim ben .cok meraklilar ..ben tasinirken ta karsi binadakiler seslenip durdu kira ki kendi evin mi tarzi camdan cama sorular..hic hoslanmam..yerlesir yerlesmez de evime geldiler geldikleri gun oldukca dedikodi yapmayi seven tipler olduklarini gordum...cok.fazla cahil kesim ve cok fazla geri kafalilik var...binada bir kadina pantolonlu diye hitap ediyorlar..süslu coi falan diye pesinden konustular kadinin bende hic tepki vermedim olabilir o sekilde seviyordur yadirgayamayiz dedim sadece...yani tamamen geri dusunceli bir kesime yerlesmisim:KK43: simdi benim dert ettigim su...bende oldukca kokoş bakimli sūse puse duskunum...carsiya giderken guzel guzel giyinip makyajimi yapip dairemden cikinca hep bir tereddut halindeyim..ya benim dedikodum da yapilirsa diye... malum cahillerle basetmek pek kolay degil iftira da atar boylesi....sanki fazlayim bu mahalleye tuhaf tuhaf bakiyorlar bana..tabi acik falan giyinmem sadece makyaji ve guzel giyimi severim..ama onlara neden farkli geliyorum ki...bakislariyla bunu zaten ifade ediyorlar inananin yasamak lazim...binada benle yasit 3 kisi var 27 yasindayim...hepsi de yine bahsettigim tarzda....ve oldukca bakimsizlar...benle de pek gorusmek istemiyorlar sanirim..ben varken ortanlarinda bi gerildiklerinde sezdim gecende..daha da gormedim zaten. ...ama buraya geleli kendimden taviz vermeye basladim..sanki eskisi kadar kendime bakmiyorum gibi geldi...sirf laf yapcaklar diye korkuyorum ..kizlar bana biseyler dermisiniz ya iyi hisseymiyorum:KK43:
Offf maşallah siz hiç dedikodulu değilmişsiniz konuyu sadece olumsuz yorumları okumak için takip edeceğim

Cahil kesim,ben buraya fazlayım sanki:KK53:
Tuhaf sevmedim düşünme şeklinizi konuya bi daha ugrycagimi sanmam.Kolay gelsin size elit hanımcım.:KK45:

acikdan kastim minicik etek ve gogus dekoltesi falan..polemik yaratmayin lutfen.

Canim malesef bende böyle bi yerde yaşıyorum kapalıyım makyaj vs de yapmam gösterişten uzak biriyim gel gor ki benimde dedikodumu yapiyorlar çünkü onlarla beraber oturup dedikodu yapmıyorum bu tarz insanlar mutlaka bi şey bulur mesela birisi bana gelmis kapiyi calmis bende evde yoktum heralde sonra gidip digerlerine bana kapıyı açmadı demiş taşınmak istedim ama malesef olmadı evimi seviyorum o yüzden görmezden geliyorum karşılaşırsam selam veriyorum o kadar
aaa canim kesinlikle atni muahebet bana kapiyi acmadi falan diyolar...hatta bana da dedi acmadin kapiyi caldim da dedi...bende acmadin degil duymadin diyelim ona dedim.bozdum onu

arkadaslae daha anlasiri olabilmek icin cahil kelimesini kullandim dedikodu gibi olmus ama onlaein dedikodulaeibun yaninda ovgu kalir cahil kelimesi

acikdan kastim minicik etek ve gogus dekoltesi falan..polemik yaratmayin lutfen.
Yok polemik yaratmıyorum ben minicik etek ve göğüs dekoltesi kötü değildir, ayıp değildir, anormal değildir bunu anlamanız gerek ama cidden dar görüşlüymüşsünüz. Meme memedir orda durur sallanır çocuğun olursa süt çıkartır bacak bacaktır üstüne basar yürürsün dolayısıyla sen göğüs dekoltesi giyersen minicik etek giyersen de bu problem değildir.

Yok polemik yaratmıyorum ben minicik etek ve göğüs dekoltesi kötü değildir, ayıp değildir, anormal değildir bunu anlamanız gerek ama cidden dar görüşlüymüşsünüz. Meme memedir orda durur sallanır çocuğun olursa süt çıkartır bacak bacaktır üstüne basar yürürsün dolayısıyla sen göğüs dekoltesi giyersen minicik etek giyersen de bu problem değildir.
bence okadari problemdir bu benim gorusum demekki benim kapasitem makyaji ve kapali dahi olsa elestiren kesimi kaldiramiyor sadece

Back
X