Dediğinizi yaptım Kendimi değiştirdim..ama sonuç

eşim sürekli maaş aldığımda, hesap sorsa, gerçekten sinirim bozulurdu ,empati yapın nolur....hiç mi bir tanıdığınıza borç veremeyeceksiniz,bir yakınınıza fayda sağlamak için ödün vermeyeceksiniz...inanın para kazanmaya başladığınızda onu daha iyi anlayacaksınız!

Sürekli yapıyor ama o canım bunu.kendi borç harç içinde olmasına rağmen

yalnız konu sahibinin eşi bir sürü borçları olmasına rağmen, maddi durumu iyi olan ailesine her ay yüklü para gönderiyormuş. sorunların ana nedeni bu.
konu sahibi de haklı olarak yarı aç yarı tok, borç içinde daha ne kadar sürecek diye düşünüyor. bir de çocuk olursa bunların bütçesi batar, kredi borç vs de zor kurtarır.

slm buyukolasilikla ailesinden birine yada bir arkadasina verdi.siz surekli hesap sordugunuz icin sizden gizli olarak vermis.ama suc birazda sizde.yalniz soyle bisey var siz calismaya basladiginizda asla paranizi esinize vermeyin esinizin size vermedigi gibi.nereye ne harcanacaksa hesap kitap yapilir odenir.fakat sizin paranizida idare ederse iste o zaman firtina kopar.simdiden soyleyin maasimi almaya basladigimda hesap yapilir.kalan parami ben idare edicem diye bastan kesin ve net tavrinizi koyun.yoksa cok uzuleceksiniz.

Kazın ayağı belli yani. Ne diyeyim zor gerçekten. Benden sana tavsiye acıma. İhtiyaçlarını kısma. Ona inat yaptığını belli etme inat da yapma. Ama biyere yardım edebilecek mecali kalmasın. Ben yaptım sonunda anladı o yardımları benim dişimi sıkmam sayesinde yapabildiğimi. Gerisine de karışma

Bence en yararlı cevap bu olmuş, kesinlikle uygula B bebosss

Anladım canım.ben de öyle yapacağım artık kısmicam hiç .bakalım varıyor mu farkına

Söyledim canım ama işte anlayana

Anladım canım.ben de öyle yapacağım artık kısmicam hiç .bakalım varıyor mu farkına
Yani seni o kısmaya kalkar belki ozamanda bu benim ihtiyacım diyip cekiliver kenara. Valla tutumlu kadınları bu hale getirenler utansın.ben öyle kendimi sıka sıka. Yaz boyu tanesi5 teleye4 tshirt ile gecirince en son dedim yeter be. Gittim 600 tl ye alışveriş yaptım. Şok oldu tabi. E napayım hiç biseyim yoktu giyecek. 50 yaşında bunları giysem ne anlamı var dedim:)

Valla en iyisini yapmışsın.hakediyorlar :)
Ben kıstıkça o saçıyor

İşte bunu yap konu sahibi.Sözlerinin tesiri yok belli ki. Birde davranışla anlatmayı dene. Sende harca, üstüne başına al, başka yere dağıtacak para bulamazsın. Aynen bu arkadaşın dediği anlasınsenin dişini sıkmadığında bir kuruş biyere veremeyeceğini. Acıma da nasıl olsa o para çıkıyor bari sana harcansın.

Öyle yapacağım.o madem bizi düşünmüyor ben de düşünmeyeceğim

Bir taraf ne kadar sıkarsa diğer taraf bir o kadar rahat oluyor, bu kadar takma bence, harcamandan kısma, git sende çek hesaptan 300 lira harca

Bu kadar düşmeyin peşine, gitmiştir o para. Umursamayın. Siz kpss yi düşünün. Sonra siz de ona hesap vermediğinizde anlar ne yaptığını.

O zaman söylersiniz lafınızı.

bende kesinlikle çok merak ederdim ve sorardım. ama erkekler çok rencide oluyor maddi konularda hesap sorulduğunda.
bu şekilde harcama ayarını bilmeyene sorduğunda böğürmeye başlamaları rencide olmalarından değil saklamaya calıştıklarından.
cok samimi olduğum arkadaşımın ve ablamın kocası böyle. cüzdan ayarı yok adamın. adamın ayranı yok içmeye ama donsuz sosyetelik yapmaya bayılır. bir sürü saçma sapan harcamai parayı düşürdüm kaybettim b,r şey alır arkadaşım aldı ödünç aldım geri vericem der sonra arkadaşım bana verdi taksitlerini biz ödücezler.. ablam boşandı kurtuldu, arkadaşım yalanlarını bilerek inanmış gibi yapmayı tercih ediyor.

Ağzınıza sağlık. Bir de konu sahibi çalışacakmış da parasını eşine verecekmiş de paraya ne oldu diye hesap soramayacakmış. İyi vallah, kadın olarak çalışmayı bil(eminim hem evde hem işte tam kapasite çalışacaktır zamanı gelince) ama harcamaya gelince sen beceremezsin ben kocanım ben hesabını yaparım olacak. Ay çok sinirlendim yine böyle erkek geçinen tipi okuyunca. Kusura bakmayın siz den de alıntı yaptım, ama size tamamen katılıyorum.

Bosanmadan önce Evi elden çıkarırsanız bu mal kaçırma olur ve yarisinin bedelini eşinize ödersiniz

Haklısın her evliligin dinamiği farklıdır
Huzurun daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…