Dediğinizi yaptım Kendimi değiştirdim..ama sonuç

Kadınlarımız ne mi yapıyor ben sana soyleyim maaş kartını kocalarinin eline veriyor sonra kocadan harçlık dileniyor

Birde adam aldığına ettiğine karışıyor
Çok dişli değilmi kadınlarımız!

Anladigim kadariyla siz calismiyorsunuz.
Bu adam evin geçimini kirasini gıdasini suyunu elektrigini ödeyip senin de ihtiyacını karşılıyorsa bence karismamalisin ve calismaya başlayınca sen de ona karistirtmamalisin.
Adamin üzerinde çok baskı hissettim ben.
Kesinlikle para hesabina karistirtmak istemiyor.
Sen de calismaya başlayınca ona karistirtmazsin bunun başka bir çözümünü bulamadım.

Bir de düşündüm erkek olsam evin her ihtiyacini kira gida gecim giyim vb. karsilayabiliyorsam ve karım çalışmadığı halde bana sürekli para hesabı sorsa ben Eşiniz gibi sabırlı davranmam herhalde. Baya olay çıkarırım.

Sizin ki de rahatsız edici bence
Calisiyor bütün Maaşınızı borca veriyor sonrada esinizden 50.100 harçlık alıyorsunuz kendi paranızı yonetemiyorsunuz
Yok asıl rahatsızlık verici olan eşimin durumu, ikimizde çalışıyoruz ama borcuna girdiğimiz ev için ortak tapu istemedi eşim direk üstüme yaptırdı. Hem eve bakıyor evin her türlü ihtiyacını karşılıyor bana harçlık veriyor hem de evde resmi olarak onun adı dahi geçmiyor. Ama ikimiz için de bu durum sorun değil evlilikte sorun aranırsa hergün milyonlarca bulunur, zor olan evliliği mutlu şekilde ufak ayrıntılara takılmadan geçirmek. Ve bence o 600 tl nereye gitti sorusu gerrçekten ayrıntı. Gitmiş işte bir yere kalem kalem ne harcadığını mı anlatacak koca Ada'm çocuk gibi

Evin sizin üstünüze olması sorun değil ki evlilikte alınan mallar ortaktır eşiniz bunu biliyor
Düşünün ki eşinize bir hediye alacaksınız . Anne ve babanıza bir hediye alacaksınız
Çalışan bayansiniz kendinize ait butceniz yok esinizden para isteyeceksiniz mecburen

Ben calısmıyorum benim esimde tam tersi harcadıgını bana harcar. Vergi fatura vs hepsi hesaplar su kadar kaldı der. İdare etceksrk bilikte etmiceksrk te birlikte. Benim tavsiyem esin bunu inada bindirmiş. Karısma adam evine bakıyormu hetdryi alıyormu bitti. Üstelik evlilikte para maas vesaire ayrıma güvensizliğe kişilerin sorumsız harcamalarına neden olfugu gibi birikimi ortak gelecek anlayısınıda engeller. Ben ilerde calısıtsam para tek hesapta olmasını istiyorum onun kazandıgıyla gecinir benim kazandı hı mlada birikim yapılır. Mesrla kime par lazım olursa alır yüklüysede haber verir. Bizim biriktirme kontodan esim 500 frank ps4 icin aldı hicte kızmadım bende kursa gidebilirim o paraya ama biz esiz sonucla onun icinde ps4 önemli benim icin kurs yada fitness. Ama her ay oraya 50 koyuyor vs. Bence sırun etmeyin. Üdtünüzü basınııda sıkmaya cok gerek uok aldıgınız harclıgıda kullanın. Cünkü böyle davrandıgınız icin esinizin karsısında jendınızı harcamadıgınız icinde haklı götmeniz dogru drgil. Kocamam adam ögretmen olmus vs bence karısma. Benimde hosuma gitme bu para nereye gitti dese esim. Siden önemli değil hic birsey. Üstelik ben esimin kontosunu ne kadar harcadı kontrol etmem pek. Gerek yok o sizin paranız harcayanda el degil esiniz ne adamlar var ooo

Gerekce tanimimiz ayni olmayabilir.eski konularinizi da hatirliyorum...mesela ben kardesim evlenirken maddi olarak yardim ettim, esim biraz da kultur farkindan dolayi cok hoslanmadi bu durumdan..ama benim kirmizi cizgim de buydu..Yeri geldiginde aileme para veririm, kendime de harcarim ama bunun hesabini vermem...Zaten aileme de ancak dugun dernek islerinde yardim ettim, basta razi olmasa da bunun ailevi oldugunu kabul etti...neyse ins cozum bulursunuz..esinizi eminim daha iyi taniyorsunuz, kendi kazandigin paranin her kurusunu soruyor gibi olmasin...Umarim kisa zamanda isinizi alirsiniz..kolay gelsin..

insan o kadar parayı nereye harcadığını bilmezmi söylemek istemiyor belliki haklısınız

Keşke sesli harfleride kullansaymışsınız neyse eşiniz kahveye gidiyorsa orda parasına oynuyorlardır belki veya hesabına

600 tl yi nereye harcadığını bul öğren derim... Ama eşinizi de çok sık boğaz ediyorsunuz gibime geldi?? Böyle devam ederseniz adam daha çok çıkmaza girerek kendisine ve size maddi ve manevi anlamda size daha çok zarar verir

Konunun içeriğine değil de bakış aciniza yorum yapmak istedim. Değişim, belli bir zaman tutulmadan, bir sonuç elde etme amacı gudulmeyen ve doğal akışında olması gereken bir süreçtir. "Değiştim ama bak olmadı o zaman degismeyeyim" denilirse zaten hiç değişmemiştir kişi. Ornegin şiddete meyilli ofke kontrolü olmayan bir kişi değişmek istiyorsa, bir aylik bir değişim çabasının sonucunda "bir ay kimseye bagirmadim ve vurmadim. Ama iliskilerim duzelmedi. O zaman ben degismeyeyim" diyemez. Degisim beklentiler için uygulanırsa kişi değişemez. Hiçbir beklenti olmadan sadece değişmek istiyorsa kişi degisebilir. Ne çok değişim dedim ben kelimeden tiksindim.

Özellikle çiftler arasında bu çok sik yapılan bir hatadır. "Adama çok ilgi gosterip boguyorum kıymetim bilinmiyor. Hadi o zaman az mesaj yazayım aramayayim. Ustunu de ortmeyeyim donsun gavurun oğlu." sonra adamin tavırları degismeyince "uhuhuu beni sevmiyooog" yok arkadaş o öyle değil işte. Sen kendin için degismedin ki adam için degistin. Ya da bir sonuç elde etmek için degistin. Çok uzattim farkındayım lakin bunu yapmayın. Zoraki değişim dırdır dogurur. Dırdır da ilişkiyi zebil eder. Vesselam.

Ne güzel anlatmışsın

Ailesine gönderiyordur belki.. güenszlik yasadığını mafana takldığını söyle

Ben de öyle düşündüm.verelim ddim.arkadaşı kalsın şimdilk sizde demiş

Bizim kartlar ayri ama paralarimizi ayni hesaba yatiriyoruz. Esim genel olarak o hesaptan benden izinsiz harcama yapmaz.. Bu benim agirligim daha fazla oldugu anlaminida gelmiyor cunku simdiye kadar hic giden para nereye gitti diye hesap sormadim. Bankaya yatirmadigimz para elimizde kaliyor onu da 10 lirasina kadar nereye harcadigini soyler. Siz çok karışıyorsunuz erkekler sevmez boyle şeyleri.. Rahat bırakın yaptigi dogru birsey degil ama sizinde baskınız onda bu durumu yapmayı çozum bulmuş gibi.. Umarım duzelir.

Diğer konularınızı bilmiyorum o nedenle sadece buna yorum yapacağım.

İkiniz de hatalısınız ama eşin daha çok hatalı. Sen sık boğaz ediyor gibisin, yumuşak bir ses tonuyla da sorsan insan sorguya çekildiğini anlar neticede. Ben de bekarken babam sürekli para biriktirmem için sıkboğaz ederdi o kadar parayı naptın diye hiç hoşlanmazdım gizlerdim de zaman zaman. Ama sizin durumunuz farklı siz bir ailesiniz gizliniz saklınız olmamalı.

Sizinkinden kat kat büyük hata eşinizde, ne demek sen hiç bir şeye karışmayacaksın? Aile olmak demek eve parayı kim getiriyorsa onun borusu öter demek değil. O çalışıyorsa evi yuva yapan çekip çeviren de sizsiniz. Ben karışma etme diyenleri anlayamıyorum cidden, evin parasının nereye gittiğini bilmek sonuna kadar hakkınız. Güvensizlik oluşmuş zaten. Suç basıtırıyor bağırıp çağırarak tuzağına düşmeyin. Net olun, birbirimize karşı şeffaf olacağız o kadar deyin.

Karıştıkca dahada çok harcamaları tutuyo.
Aynı şey bendede geçerli yani. Olmuyo bazen.
Karışmasaydınız keşke. Kazanan o. Para ödenmicekse onun arkadaşı

Aynen ben de bunları söyledim ona.birbirimize karşı şeffaf olalım dedim.tmm söz dedi ama tutacağını pek sanmıyorum.
Ve bana tatmin edici bi cwp vermediği için de içimde güvensizlik var şuan.bunu ona söylesem mi yoksa akılına mı bıraksam bilmiyorum.

Umarım :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…