'Dedeyle ahiret pozu' olay yarattı

Bencede dede ölmemis ama yinede saglikli degil bu davranis ya..

Yani ne bileyim benim dedem böylesine hasta olsa ( dede cok hasta görünüyor) birakin gülmeyi gözyaslarimi ondan saklayacagim diye helak olurum...

Gercekten yozlasma had safhaya cikti sonumuz hayrolsun....

Bence bu poz ölmeden önce çekilmiş Mune..
Adamcağız hastayken dedeleriyle foto çektirmiş kızlar.
Öldükten sonrada birlikte çekilmiş fotolarını paylaşmışlar.
Aksi çok acayip olur yani..

Aynen böyle düşünüyorum bende yoksa şoktayım ölmüş bi insanın başında bukadar rahat duramaz insan heralde :26:

İşte gençlerin sanal alem merakı.
Geçenlerde bir tanıdığımda tweeter da " anneciğimi kaybettim, nurlar içinde yatsın"
Diye duyurmuştu kayıplarını, garip geldi banada.
Yakında morgda selfie yapanlarda çıkar, az kaldı.
Allah sonumuzu hayır etsin.

belli ki adam olmeden once cekmisler.
dogru yanlis tartisilir. ama yabanci forumlarda 13 haftalik dogum yapmis birinin bebekle(!) cektigi fotosunu gordukten sonra pek korkunc gelmedi.

çok eskilerden fotoğraf makinesinin yeni icat edildiği dönemlerde Avrupada insanlar ölen yakınlarıyla fotoğraf çektirirlermiş. hepsi süslenip püslenip ölenede poz verdirerek çekerlermiş fotoğrafı.. ama tabi o zamanlardaki mantık şu ölen kişiyi unutmamak ve fotoğraf çekimi çok pahalı olunca ancak böyle zamanlarda paraya kıyabiliyorlarmış...
tabi bu kızların yaptığıyla bunun alakası yok.. ama aklıma geldi işte ...

Arkadaşlar twiter a baktımda paylaşan başka biri normalde asıl sahibi face koymuş fotosunu ve altına mekanın cennet olsun dedecim yazmış bundanda anlaşıldığı üzere dedesi ölmeden böyle bi foto çekilmişler ve öldükten sonra facene koymuş bi kızda alıp bide saçma bi başlıkla paylaşmış

belli ki adam olmeden once cekmisler.
dogru yanlis tartisilir. ama yabanci forumlarda 13 haftalik dogum yapmis birinin bebekle(!) cektigi fotosunu gordukten sonra pek korkunc gelmedi.

Bahsettiğin şu ölü doğan prematüre bebekle çekilen mi, bir de karı koca beraber poz vermişler kucaklarına alıp, Allah akıl fikir versin. Şimdi tekrar bakardım da imkanı yok kalbim el vermez, gördükten sonra bir süre kendime gelememiştim ya teşhircilik tüm dünyanın ortak örfü oldu, tüm ulusal değerler tek tek yitirildikten sonra.

Son düzenleme:
inanamıyorum!!

ınsanların kafası nasıl çalışıyor,bunlarla aynı havayı mı soluyoruz..

allahım herkese akıl saglıgı versın..

bunların başındakı örtü hangi inancı simgeliyor acaba!

edit;ölmeden önce cektılerse,başkası altına o yorumu yaptıysa,tamam..lafım geri..)

Son düzenleme:

Ney o merak ettim ben :26::26:

Ney o merak ettim ben :26::26:

Ya adamla kadının çocukları ölü doğuyor premature diye hatırlıyorum, bunlar da hani klasik bir doğum sonrası fotoğrafı vardır ya hastane yatağında annenin kucağında bebek baba yanında kolunu sarmış kadına, o pozu o ölü doğan bebekle veriyorlar ama çok korkunç bir görüntü. Detayları yanlış hatırlıyor olabilirim , tekrar bakardım da kalbim el vermez ya o görüntüyü tekrar görmek istemem, bakma sen de bibi çok fena.
Edit:Ha sonra bir de bu fotoğrafı facebook'a koyuyorlar karı koca.Allah akıl fikir versin.

Son düzenleme:
Fotograf olmeden once cekilmis, adamin rengi yerinde, yuzu elleri hala pembe.. Yani cok sik olen insan goren bir hemsire gozuyle.. Insanlari yargilamadan once olayin aslini bilmek lazim, hasta yataginda aylarca yatan insanlar var, uc gun yatak, dorduncu gun dosek her insana kismet olmuyor maalesef.. Bu gecen gunler, haftalar, belki de aylar boyunca insanlar sadece olume fokus olmuyor, umut her zaman var. Ben bu kizlarin gulumsemelerini o kadar da cok yadirgamadim. Hastanin en cok ihtiyaci olan sey moral, baslarinda birilerinin aglayip durmasi degil..
Anlayip dinlemeden keyfince bir baslik atarak bunu haber yapip insanlari zor durumda birakmak bence daha aci olmus.

bana da dedeleri daha ölmemiş gibi geldi o fotoğrafta.

ama ölmemiş bile olsa saçmalık yani hastanın başında sırıtarak fotoğraf çekilip paylaşmak.

millet artık ne yapacağını şaşırdı.

yakında insanlar ölürken de selfielerini çekip hayataveda diye paylaşacaklar ya da azrailgelirken

Ölmüş ya da ölmemiş farketmiyor.
Dedenin durumu ortada gülümseyerek foto çekilmek nasıl bir ruh halidir.
Anlamam mümkün değil hayretle okudum haberi.
Allah ıslah etsin...

aynen. insanlar abartıyor böyle her şeyi. iyi ki bir sosyal paylaşım sitesi muhabbeti başladı, suyunu çıkarana kadar kullanacaklar illa ki. soyunup kendilerini teşhir etseler bile laf söylemem ama böyle ölüm döşegindeki adamı alet etmeleri salakça.

Bu fotoğraf ölmeden önce çekilmiş. Yazık kızları boş yere linç ettiler resmen.

Bu fotoğrafı paylaşan kişi de şöyle bir açıklama yapmış;

"Benim Günahıma kim girdiyse cehennemin en dibinde yer alsın inşallahhhhhhhh... bu yalan haberi kim yaydiysa Allah onlardan sorsunnnn..... ben dedemle yaşarken fotoğraf koymuştum ama bunu ölü resim başında fotoğraf cekilmisler diye haber yapmışlar ve bütün haberlerde gündem olmuşummm... bunu yapan dünya yüzü göremicekkkkkk....'

Bu da kızın facebook hesabı: https://www.facebook.com/elifokul94 (Mune bunu paylaşmak yasaksa banlama beni lütfen )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…