• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Dedeyle ahiret pozu' olay yarattı

İnşaallah öyledir, ben dedem canıyla uğraşırken başında fotoğraf çektirmeyi aklıma bile getirmediğimden böyle şeyleri görünce bir töbve estağfurullah çekiyorum da:50:

Öldükten sonra diye iddia ediliyor, kızlar aksini söylemedikçe tabii.
Yalnız hakikaten insanlarımız garipleşti, nerdeyse kefenli insanı bile fotoğraflayıp sayfalarına ekleyecekler:19:

Töbe bismillah:53:

Bunların ruhsal problemi var o zaman kesin müdürüm.

Gençlerin haline bak ya,:19::19::19:

Sonradan gurmelerin devri bu herşey beklenir örümcek beyinlilerden..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu sizin yaptığınız nedir?

Ne alaka yani bu konuyu türban a bağlamak?

Yazdığınız mesajdan ,ben asıl sizin bahsettiğiniz kafa yapısına sahip olduğunuzu düşünüyorum.

Töbe bismillah:53:

Bunların ruhsal problemi var o zaman kesin müdürüm.

Gençlerin haline bak ya,:19::19::19:

Bilemedim ki parkon ne desem:44:
Haberi olduğu gibi aktardım, ölmeden önce mi sonra mı bilmiyorum, onu kızlar bilir ama yani dede ölmüş, insanın dedesi babası ölünce sayfana girip yorum yapmak valla ne desem ki:50:

Yalnız ortalık çalkalanmış bu haberle, twitterda falan çok eleştiri almışlar.

Ulan varya simdi ceza alacam hea...

Senin beynin onlarin kinden iyi bir durumda mi ki kalkmis " örümcek beyinli" diyorsun ya..

Lan sizin gibilerin kökü kurumadi arkadas ya kurumadi bir türlüü..

Diger basliktaki hincimi senden alcam o olacak..

Hepinizi ayni ortama toplamak ( acik saygisizi, kapali saygisizi) birbirnize saygiyi ögrenene kadar terbiye etmek gerek!

bence dedeleri ölmeden foto çekinmişler, dede ölünce de en son çekindikleri fotoyu paylaşmışlar
ama yine de hoş değil ya adamcağız ne halde o fotoda

insanlar çocuklarının çıplak fotolarını, ölülerinin fotolarını, cenaze fotolarını filan yayınlamaya başladılar artık :26::26:

Bu topiği kızların baş örtüleri aşağılansın diye açmadım, burdaki haber sosyal ağları kullananların paylaşımlarını getirdikleri son noktaya vurgu yapıyor.

Kimi işte böyle fotoğraflar koyup altına yorum ekliyor kimi trafik kazasında can derdine düşmüş insanları fotoğraflayıp saçma sapan yorumlar yapıyor, "açılan kişisel sayfalarda paylaşılanlarında bir adabı olmalı" ana fikrini pas geçip insanların kıyafetlerine odaklanılacaksa açtığım gibi kapatırım konuyu.

Back