'Dedeyle ahiret pozu' olay yarattı

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
56.305
216.423
1.223
52
Ölen dedesiyle gülümseyerek fotoğraf çektiren toruna Twitter'dan tepki yağdı.

Facebook'ta, ölen dedesinin cenazesinin başında gülümseyerek çekilmiş fotoğraflarını paylaşan kızlar, sosyal medyayı karıştırdı.

Dedesinin cenazesiyle fotoğraf çektiren genç kızın, bunu Facebook'ta "Dedecim mekanın cennet olsun. Meleklerle karşılanırsın inşallah" notuyla paylaştığı iddiası bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Twitter'da bu fotoğrafa tepki yağdı... Bazı kullanıcılar "Dedemle ahiret keyfi" notuyla tepki gösterdi.

http://www.gazetevatan.com/-dedeyle-ahiret-pozu-olay-yaratti-650056-yasam/

Fotoğrafları bilerek eklemedim, hamileler veya ölmüş bir insanın fotoğrafına bakmaya dayanamayanlar korkmasın diye.

Bu yaptıkları doğruysa çok yazık, dedeleri ölmüş ama onlar gülerek poz veriyor, üstelik birde ölen dedeleriyle çektirdikleri fotoğrafı sayflarına ekleyip yorum yapmışlar

Ölü mü gerçekten adam

Acaba dedeleri ölmeden önceki hali mi bu fotoğraf yüzleri gülüyor gözleri ve ağzı açık dedenin ölen insanın gözünü kapatmazlar mı çok tuhaf inşallah gerçek değildir inanmak istemiyorum

Bence bu poz ölmeden önce çekilmiş Mune..
Adamcağız hastayken dedeleriyle foto çektirmiş kızlar.
Öldükten sonrada birlikte çekilmiş fotolarını paylaşmışlar.
Aksi çok acayip olur yani..

İnşaallah öyledir, ben dedem canıyla uğraşırken başında fotoğraf çektirmeyi aklıma bile getirmediğimden böyle şeyleri görünce bir töbve estağfurullah çekiyorum da

acaba ölmeden önce mi çektirmişler çünkü ölmüşken çektirmek nasıl olabilirki ya. gerçi ölmemişse bile o an çok hastadır o haldeyken bile gülerek foto çekmek gene saçmalık yani.millette nasıl bir kafa duygu var ya

Diğer fotoğraflar nasıl acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…