dedem vefat etti

tuba88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
976
0
96
35
Elazığ
kızlar dün gece dedem vefat etti.akciğer kanseriydi çok çekti..hepinizden dua bekliyorum okuyabilenler yasin okusunlar Allah rızası için...bu arada sigara içenlere önerim sağlığınızın kıymetini bilin.gitti mi gelmiyoo....

Başın sagolsun canım..Allah sabır versın..Mekanı cennet olsun inşallah

Basınız saolsun canım Rabbım gerıde kalanlara uzun ümür versın .Allah rahmet eylesın,mekanı cennet olsun:Saruboceq::teselli:

başın sağolsun canım.. benmde nisan da vefat etti dedem.. hala inanasım gelmiyo.. Allah mekanlarını cennet etsin

Başınız sagolsun cnm mekanı cennet olsun dedenin

Sigara konusuna gelince katılıyorum evlatlarınıza bu acıyı yaşatmayın bırakın şu illeti içim yanıyo resmen babamı kaybettim bende off ona o kadar ihtiyacım varki kokusu özledim sarılmayı özledim rüyalarıma gelsin diye rabbime yalvarır hale geldim dünya çok boş çokk

çok sağolun arkadaşlar,hepinize dualarınız için teşekkür ederim.birbirimizi tanımıyoruz.ama bu içten dua ve dilekler çok hoşuma gitti.Allah razı olsun..hepinizdennn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…