- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
- Konu Sahibi Mutsuzkiz_
Benim alt kat komşumun babası da bu sekildeydi.
Dede 90 yaşında eve gelen torun,gelin,komşu herkese gel bı öpeyim diyordu.
Gelin ve torun korkmuştu tek başına asla eve girmiyorlardi.
Ben bir kez ziyarete gittim balkonda çay içiyoruz,ev sahibi abla çay tazelemek için mutfağa gitti ve dede bana da dedi.
Ellerim titresi baya baya korktum.Gel bı kez öpeyim diyor ya
Tabii olmaz dede dedim.sonra abla geldi çay içtik neyse kalktım ve müsait zamanda söyledim kızına.herkese yapıyormuş dede.artik aklı gitmiş.haataliktan kaynakliymis.inanin ben bir daha gitmedim o eve.
Tek başına zaten gitmeyin,yanında insan varken bu dedeler rahat olamıyor.yasiniz da büyük annenize bunu net şekilde söyleyin gerçi babası ne yapsın oda.eger hastalıktan kaynakliysa kim.olursa olsun öyle davranacak.
Benim dediğim abla,bazen babam benim kızı olduğumu da unutuyor demişti
Dede 90 yaşında eve gelen torun,gelin,komşu herkese gel bı öpeyim diyordu.
Gelin ve torun korkmuştu tek başına asla eve girmiyorlardi.
Ben bir kez ziyarete gittim balkonda çay içiyoruz,ev sahibi abla çay tazelemek için mutfağa gitti ve dede bana da dedi.
Ellerim titresi baya baya korktum.Gel bı kez öpeyim diyor ya
Tabii olmaz dede dedim.sonra abla geldi çay içtik neyse kalktım ve müsait zamanda söyledim kızına.herkese yapıyormuş dede.artik aklı gitmiş.haataliktan kaynakliymis.inanin ben bir daha gitmedim o eve.
Tek başına zaten gitmeyin,yanında insan varken bu dedeler rahat olamıyor.yasiniz da büyük annenize bunu net şekilde söyleyin gerçi babası ne yapsın oda.eger hastalıktan kaynakliysa kim.olursa olsun öyle davranacak.
Benim dediğim abla,bazen babam benim kızı olduğumu da unutuyor demişti