Dedelerden Askerlik Başvurusu

ftmdgn

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
221
1
27 Şubat 2008 Evren KASIRGA/MANİSA, (DHA)

MANİSA merkeze bağlı Karaağaçlı Beldesi'nde oturan ve yaşları 60- 85 arasında değişen 60 kahraman dede, bugün asker olabilmek için başvuruda bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a yaptıkları kara harekatıyla, şehitlerin kendilerini çok etkilediğini belirten ‘Dedeler’, ellerinde Türk bayraklarıyla, Karaağaçlı Belediye Başkanı Anavatan'lı Şerif Başkal'ı da yanlarına alarak Manisa Askerlik Şubesi'ne geldi. Şube önünde şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan dedeler adına açıklama yapan Karaağaçlı Belediye Başkanı Şerif Başkal, “Askere alınıp cephede savaşmaya hazır olduğumuzu iletmek için geldik. Tüm Karaağaçlı Beldesi adına buradayız” dedi.
‘Önce Vatan’, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’, ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’, ‘Vatan Sana Canım Feda’ , ‘Her Türk Asker Doğar’ yazılı pankartlar taşıyan dedeler, daha sonra “Her Türk asker doğar ve asker olarak ölür. Ben de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak’ta terör örgütüne yönelik yaptığı operasyona katılarak askerlik hizmetimi yapmak istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim” yazılı dilekçelerini askerlik şubesi yetkililerine verdi.
Dedelerden 86 yaşındaki Recep Günak gözyaşlarını tutamayarak “Biz yaşayacağımız kadar yaşadık. Zaman vatan için ölme zamanıysa ben buna hazırım” dedi.

İŞTE TÜRK OLMAK BÖYLE BİRŞEY
EVLATLARINI ASKERE GÖNDERMEMEK İÇİN YURTDIŞLARINA GÖNDEREN HERKESE ÖRNEK OLSUN
HELAL OLSUN SİZE

Bu vatan Tarihi boyunca 7 sinden 77 sine Canını Kanının Son damlasına kadar Verenlerle Kuruldu .. Bu Ülke Bölünmedi Bölünemez de Hala 7 sinden 77 sine Allah Yolunda Şahadet Şerbetini İçmek için Can atan yiğitlerle Doludur.. Geçmişte Nasıl Tek bir yumruksak Bugün içinde Yüreklerde Değişin Birşey yoktur Bunu Tüm Dünyanın Anlaması gerekir.. Nasıl gururlandım Türklüğümle Nasıl Şeref Duydum anlatamam bu haberi okuduğum zaman.

helal olsun dedelere .utanması gerekenler duyun............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…