Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yakalanırdım kesinUcuz bir şey değil öncelikle onu söyleyeyim.
Günlük eş takibi 1500-2000 liradan başlıyor. Delil bulsanız da bulmasanız da bu parayı ödüyorsunuz. İnternette bir sürü dedektiflik ilanı var,avukatlık bürosu gibi yerler açmışlar baya profesyonelce bu işi yapıyor adamlar.
Bir anda dedektif olasım geldi, hem eğlenceli hem de paralı bir iş
Elimizde foto makineleriyle armut gibi kalırmışız kdkdkdkkdBen yakalanırdım kesin
Şener Şen yaz kızım sahnesi aklıma geldiElimizde foto makineleriyle armut gibi kalırmışız kdkdkdkkd
Avukatlar aracılığıyla bulunur sanırım buna özel dedektifleri onlar daha iyi bilir işleri gereği. Ben olsam onlara sorardım.
Nasıl yapacağım ki iz bırakmıyorÇok pahalı. İyi bir araştırmayla onların yapabildiğini siz de yaparsınız
Tazminat aldı mı hanfendi yani umarım almıştır.Benim bir tanidigim adam tuttu. Adam istedigi bütün delilleri buldu, resimler felan da cekti. Ama toplam 3000 Euro gibi bir parasi da gitti, cünkü.es (simdi eski es) kisisi yurtdisinda aldatmisti.
Tazminat aldı mı hanfendi yani umarım almıştır.
Bazı erkekler bu süreci çok iyi lehlerine çeviriyor cidden.Onlarin davasi daha sürüyor. Tazminat kesin degil, cünkü bir ara ayrilip barismislar. Kadin aldatmanin ne zaman basladigini kesin bilmiyor. Adam "zaten ayrilik sürecindeydik" diye yirtabilirmis demis avukat
Beni de yanına alsana. Benim de hoşuma gitti. Bir dizi vardı Kemal Sunal'ın. Öyle öz süreriz.Ucuz bir şey değil öncelikle onu söyleyeyim.
Günlük eş takibi 1500-2000 liradan başlıyor. Delil bulsanız da bulmasanız da bu parayı ödüyorsunuz. İnternette bir sürü dedektiflik ilanı var,avukatlık bürosu gibi yerler açmışlar baya profesyonelce bu işi yapıyor adamlar.
Bir anda dedektif olasım geldi, hem eğlenceli hem de paralı bir iş
Bazı erkekler bu süreci çok iyi lehlerine çeviriyor cidden.
konuyla ilgili bilgim yok ama çok zevkli bir meslek benceMerhabalar
Eş takibi ve boşanma delili için dedektifler oluyor. Bu konu hakkında bilgisi olan, tanıdığı ya da kendisi bu şekilde yardım almış olanlar bilgi verebilir misiniz lütfen.
Bir belgesel vardı. Dedektifin işi almasından itibaren işi nasıl yürüttüğü olayı nasıl açığa kavuşturduğu reality şov olarak gösteriliyordu. Investigation discovery kanalındaydı. Güzel şovdu adını bilsem tavsiye ederdimkonuyla ilgili bilgim yok ama çok zevkli bir meslek bence
keşke ben de dedektif olsaydım
konuyla ilgili bilgim yok ama çok zevkli bir meslek bence
keşke ben de dedektif olsaydım
Bir belgesel vardı. Dedektifin işi almasından itibaren işi nasıl yürüttüğü olayı nasıl açığa kavuşturduğu reality şov olarak gösteriliyordu. Investigation discovery kanalındaydı. Güzel şovdu adını bilsem tavsiye ederdim