Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de ruju,eyeliner ,dipliner ,rimel kullandım bunları bir sorun yaşamadım diyebilirm hala da kullanıyorum hatta rimelde kararsız kalmıştım ama gözümüde yakmadı yane artı yanında da çanta hediye vermişlerdi fiyatları uygun kullanılabilir derim canım
ben şeftali rengi allığını almıştım hala da kullanıyorum.deborah allık alana kadar kullandığım bütün allık markalarından daha kalıcı ve daha doğal duruyor rengi.öyle simli simli de parlamıyor.hatta diğer allıklarla karşılaştırdığımda en güzel şeftali rengi diyebilirim.
Cilt bakım ürünlerini bilmiyorum ama ben 2-3 yıl önce lisedeyken bütçeme de uygun diye pudrasını,allığını,rimelini kullanmıştım.Kullandığım bu ürünlerde memnuniyetim yüksekti.Yalnız şöyle bir şey var bitkisel içerikli ürünler olduğunu ve zararlarının olmadığı söyleniyordu bana satıcılar tarafından.İçeriklerini araştırdıktan sonra çok da masum olmadıklarına karar verip kullanmayı bıraktım. Nerde satıldığıyla ilgili bir soru vardı.Eskiden tüm watsonslarda ve erkul kozmetiklerde satılıyordu.Şimdilerde çeşitli watsonslarda var(cevahir bunlardan biri)Erkullar da ise satılmıyor.
dün bende köpük fondetenı pudrasını rujunu yüz yıkam jeli tonık ve gündüz kremını aldım .ilk kullanımdan memlun kaldım dıyebılırım diğer tum kalıtelı markaların fondetenlerını kullandıgımda yuzumde maske varmıs gıbıydı şimdi en azından renk uyumunu yakaladım yüz yıkama jeli çok güzel ilk yıkamada memnun kaldım biraz kullanayım yıne yazarım
rujları fena değildir.eye -linerı piyasadaki bir çok üründen daha kalitelidir ,sürümü kolaydır.bir serumunu almıştım, kötüydü ,cildi kurutuyor.Hobby kozmetik dükkanlrında gordüm ben bu markayı
Watsons mağazasında tesadüf eseri bir rujunu gördüm . Şu an numarasını falan hatırlamıyorum ama dışı siyah mat ambalajı olan bir kırmızı ruju vardı sanırım hayatımda gördüğüm en güzel ve en kalıcı rujdu kendisi. diğer ürünlerini hiç denemediğim için yorum yapamıyorum ancak bahsettiğim ruj harikaydı.