deal koca bekleyenin artlar ve son fotosu=)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
BU SARTLARDA OLMASINI BEKLIYOR DU........

1-Boyu en ideal 1.75 olacak oyle yolda yururken ne dev gibi durmali ne de ufacik...

2-Renkli gozlu olmali. Ama cok acik renk degil. Bakisi daha onemli. Cakmak cakmak bakarken yumusayip eritebilmeli

3-Hafif bi top sakal ya da kirli sakal olmalI. Tuysuz kesinlikle olmamali. Temiz ve kisa tras tercih sebebidir.

4-Eller bakimli temiz olmalI. Ne buyuk nede tombul olmamali. Kollari sert ve adaleli, koluna girince hatuna gucunu hissettirmeli

5-Kesinlikle ama kesinlikle vucut calismis OLMAMALI! Pek cok kiz siz erkeklerin sandiginin aksine sis vucut sevmez. Sakin mutevazi ama sert ve sarkmayan bir vucut gibisi yoktur.

6-Popoya ve bacaklara dikkat. Atletik olmasa da hantal olmayacak.

7-Sarisin kumral olabilir ama kesinlikle koyu esmer olmamali. Disler beyaz ve temiz olmali, tercihen sigara icmeyecek.

8-Guzel kokacak. Sik sik dus alacak. Kendine ozgu kaliteli bir parfumu olacak oyle ki hatun kismi nerde o kokuyu alsa erkegini hatIrlayacak.

9-Cok etli ya da cizgi gibi incecik dudakli olmaz. Alt biraz kalin ust dudak biraz ince... Kulaginda kupe olabilir. Olmasa da onemli olmaz

Bunlar az cok dis görünüs huyuna suyuna gelince...

1-Egitimli, en az 4 yillik adam gibi bir lisans egitimi olmali. Oyle uluslar arasi iliskiler olmasa da su urunleri de olmamali.

2-Biz kizlar arabaya paraya bayiliriz sanirsiniz. Alakasi yok desem. Adam gelecek vaat etsin. Egitimli olsun, hirsli caliskan olsun yeter. O hayatini kazanir zaten. Kaliteli hatun kaliteli adam bulunca sabreder destek olur...

3-Iyi modern goruslu ailesi olsun. BI KAHVE ICMEYE BIZE GELEBILSIN. Annemle tanissin. Kal gelmesin!

4-Arkadaslarimi sevsin. Benim gecmisimle Cocukluk resimlerimle ilgilensin.

5-Kendi arkadaslariyla tanistirsin. Hali saha macina gotursun.

6-Cocuklari sevsin... Bu cok onemli. Sefkatli erkek cocuk yaninda belli olur.

7-KARAKTERLI OLSUN. KENDINI KULLANDIRMASIN. GIRDIGI ORTAMDA ADAM SAYILSIN.

8-Sert olsun kurallari olsun. Tamam, gobegi acik vs falan giydirmesin ama her seyin orta yolunu da bulabilsin. Ikna edici olsun. Tatli tatli dedigini yaptirsin.

9-Hatununu deli gibi sevsin. BASKASINDA GOZU OLMASIN. Sevdigini ara sira belli etsin

10-Hatunun sagligiyla ilgilensin. Ayin belli gunlerinde anlayisli olun.

11-Kiskanc olsun

12-Adam olsun. Kizdi mi vursun masaya yumrugunu. Ama hataliysa da ozur dilemeyi bilsin

13-Kesinlikle cicek gondermeyi ve hediye almayi unutmasin (yilda iki cicek bi bocek sizi oldurmez dimi beyler?)

14-Onemli gunleri unutmasin.

15-Sacimizi kestirip boyatinca dalga gecmesin iltifat etsin.

16-Eski kiz arkadaslariyla kesinlikle gorusmesin.

17-Muzik konser kitap fuari nedir bilsin yeri gelince evde misir patlatip mac DVD izleriz ama bazen de gece cikip hafif cakirkeyif olmayi da bilsin.

18-Asosyal olmasin.

19- Ana kuzusu olmasin

20-Delikanli olsun. Sevmiyorsa uzatmasin. Eglence pesindeyse hatunun canini yakmasin. Gunahini almasin...

BU SARTLARIN OLMASINI BEKLIYOR DU............DAHA COK BEKLIYECEK........

Ana kuzusu olmasin:))))
foto da süpermiş .....:roflol:

Resmi görene kadar sandım ki yazanlar sizin ideal kocadan beklentileriniz :1shok: üzülmüştüm bir an bu kızda evde kalacak diye ama öyle değilmiş tabiki :roflol::roflol:

Teyzecüğümmm uçtun mu sen :D

teyze sen daha çokkkkkk beklersinde seni kim alır bilmem.... :roflol:

İşte benim 50 sene sonraki halimdelikafadulden

O teyzede kendimi gördüm.. Ama hala umutluuym ben hanımlar, bu yazılanları taşıyan adamı er geç bulacağım.. O hale gelsem bile.. kaydirigubbakcemile3

ahh ahh yakında bende bole olcam vala :sm_cool:

Back
X