• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deal kilonuzu biliyor musunuz?

10 kg eksiğim mi var:1shok: yanlış bu ya belki yaşım küçük olduğundandır aslında yaşınıda istemelifisfisfis

4 kilo fazlam varmış,şuanda 68 kiloyum,yalnız 178 boyum ona göre,tabi bu kalan 4 kilonun verilmeyeceği anlamına gelmemeli...savunma değildir yani.. ...:icecream:

6 kilo eksigim varmış.ben zayıflayıncaya kadar ne cektim simdide kilo al diyor bu hesap kötükedihüso boyum 1.80 kilom 59 :delphin: böyle iyiyim mutluyum aman kilo almıyım hihoyyyt

52.5 ben kaç kiloyum 58 :delphin: hemen diyete başlicam zaten göbeğim fazla oldugunu söylüyordu kilolarımın ama simdi kesin emin oldum sırnaşık şeysırnaşık şey

1,65 boyundayım buna göre 57,5 kilo olamam lazım mış
ben 51,5 kiloyum ve bu beni rahatsız ediyor 50 nin altına inmeye çalışıyorum.
bırak 57,5 olmayı 55 olsam sıyırırım herhalde..

boyum 1.60. bana ideal kilo 55 diyor. ama ben 50.nın altına düşmeye çalışıyorum. şuan 53 kiloyum.

bu kalan 3 kilo gitmiyor yav :( bi de kilo mu alcam...

paylaşım için teşekkürler...

Bu hesaplamayı sevdim bakkaydirigubbakcemile3

50 imiş normal kilom 7 kilo vermem gerekecek.

Beden Kitle endeksi hesaplaması yapınca gözlerim faltaşı gibi açılıyordu o kadar kiloyu nasıl vereceğim diye:roflol:

ideal kilonuz 55 diyor :1shok: :1shok:
8 kilo daha almam lazım. hiç gerek yok ben memnunum :sm_confused:

55 kiloymuş ideal kilom. :1ninca: Çok iyi biliyorumda ama malesef 60 kiloyum.senağlama Ama 55 düşersem hortlak gibim olurum. çünkü 57 düşünce bile etraftan çok çökmüşsün diyorlar. 55 olursam ölmüşsün derler.:roflol:
bana da 57 diyo.yıllarca 55 kg dum.millet kilo al dedi çok zayıfsın.şimdi ben rahatsızım ama kilo verince de gözlerim çöküyo

57 olmam lazımmış 3kilo eksiğim ama 57 olunca göbüşüm çıkıyorr bu yanlışşş yafuuu

Ben diyetisyene gittiğimden kas kemik yapısına göre herkesin farklı olduğunu söylemişti mesela benim 58 ile 63 arasıydı ve ortalama 60.5 en ideal kilom...Burda 58 çıkıyor aşağı yukarı doğru...

Back