Merhabalar arkadaşlar..öncelikle kadir gecenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum ve hepimizin duaları kabul olur inşallah bu mübarek gecede..ben sizler içinde birazdan dua edicem..regl olduğum için maalesef namazda kılamıyorum kuran da okuyamıyorum
( ama tv dan programı izliyorum ve dinliyorum..
Canlarım bugün hasta oldum yani ayıptır sölemesi ishal olmuşum:kedi
yüzden işe de gidemedim evdende açamadım anca şu an yazabiliyorum.
Dün dr uma gittim kanımı verdim sonuçlarını yarın alıcam nasipse.yine vajinal usg ile baktı ve rahim çeperim çok iyiymiş, yapışıklık konusundada bişey yokmuş çok şükür
sırnaşık şey Kan sonuçlarıma görede yol izleyeceğiz.artık fazla bekleme yapmayalım zaman bizim tek sorunumuz şu an dedi..eğer sonuçlarıma göre daha öncede söylediğim gibi yumurta rezervlerinde azalma,veya kalitesizlik gibi bişey ler görürsek ilaçla ilerleme kaydederiz dedi..yani sanırım ilaç vericek öyle bir durumda..
Durum böyle arkadaşlar..yarında kan tahlilimde çıksın sanırım dahada netleşecek durumum..hayırlısı artık..Bu arada derinlerdesin arkadaşımın dediği gibi bende bal-tarçın-çörekotu yiyorum.ayrıca incir kürünüde uyguluyorum.ne yapalım sonuçta doğal ve zararı olmayan şeyler her ihtimalden faydalanalım dimi ama yerimseniben Bugün böyle uzun yazdım kusura bakmayın artık..:1hug: