Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DERİNİM BİZDE SENİ ÖZLEDİK bebişe bizden selam söyle a.s.
akşama bekliyoruz haberlerini
kızlar günaydın...internette arıza var sanırım bizim çok ağır çalışıyor...
canım benim söylerim tabi,hele bi doğsun el öptürmeye bile getiririm teyzesi :1hug:
günaydın,nasılsın?? ne zamandır görüşemiyoruz,neler yapıyorsun?
bu arada dün gittik gördük bebişimizi,önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı doktor,hepiciğinize selam söyledi teyzeleri bebiş,eee artık biz arkadaş istiyoruz yanımıza,yanlız yanlızmı gelecek dünyaya benim kuzuşum,teyzelere söyle ellerini çabuk tutsunlar arkadaş istiyorum ben dedi,elçiye zeval olmaz :jeyyar:
gözün aydıııın bacııııım rabbim sağlıkla versin kucağına inş.canım benim söylerim tabi,hele bi doğsun el öptürmeye bile getiririm teyzesi :1hug:
günaydın,nasılsın?? ne zamandır görüşemiyoruz,neler yapıyorsun?
bu arada dün gittik gördük bebişimizi,önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı doktor,hepiciğinize selam söyledi teyzeleri bebiş,eee artık biz arkadaş istiyoruz yanımıza,yanlız yanlızmı gelecek dünyaya benim kuzuşum,teyzelere söyle ellerini çabuk tutsunlar arkadaş istiyorum ben dedi,elçiye zeval olmaz :jeyyar:
selam canım benimde adetimin geçmesinin 10. günü kan değerim 1480 lerde idi o gün ultrasona girdim karından bakıldı ama henüz kese görülmedi sen kaç gün görünce gördün bebişini ben biraz endişelendim ban ayrdımcı olursan sevinirim..
gözün aydıııın bacııııım rabbim sağlıkla versin kucağına inş.
ben yine gördüm kırmızıları gülümmm..çok bekleyecek yeğenimmmopuyorumnanaktan
nerde be kuzucum valla umudum yok hiç