Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar nasılsınız
yahu bizim kızların hepsi çevrim dışı:umursamaz:
al işte,benim gibi bi fırsat düşkünü daha...kimin dünürü:1hug:
canım bildiğin gibi diil karadeniz evlerini bilirsin biri burda biri taaa nerde bizim evde köyün biraz dışında karşısında ve yanında mezarlık elektrik gittimi dışarıda içeride zifiri karanlık bi ışık bile yok ve çok zor bi durum yaşamayan anlayamazakannehir
nasılsın dünürüm ne var yok iyi bari benim kız yabancılık çekmeyecek huylarımızda benzer bizim zamanla birbirimize alışarak:))
günaydın gülüm
kıs korkmuş gibi yapıp eşine sarılaydın yakaydirigubbakcemile2
gülüm alışır tabi benzesin de sana benzesin kısss
iyiyim canım az önce para biriktirme topiğindeydim biriktirdiğim 85 tl olmuş altın mı alsam bekletsem mi diye sordum....
kısss gelinime altın yapıyom:1hug:
bilmem mi bacım ben aslen karadenizliyim zaten:))))
şekerim sarıldımda ne kadar sarılcam dün akşam 6da gitti bugün 11buçukta geldi sarıl sarıl nereye kadar laelaelaelaelae
aaa neresınden kıs
gülüm alışır tabi benzesin de sana benzesin kısss
iyiyim canım az önce para biriktirme topiğindeydim biriktirdiğim 85 tl olmuş altın mı alsam bekletsem mi diye sordum....
kısss gelinime altın yapıyom:1hug:
vayy desene benim kızın altınları şimdiden çogalıyo:)) ayy bu para biriktirme olayına bende mi girsem elde avışda hiç bişey yok???? bende kızın çeyizlerini yapim karşı taraf çalıuşırken benim boş durmam olmaz:))
vayy desene benim kızın altınları şimdiden çogalıyo:)) ayy bu para biriktirme olayına bende mi girsem elde avışda hiç bişey yok???? bende kızın çeyizlerini yapim karşı taraf çalıuşırken benim boş durmam olmaz:))
trabzon canım
kız dünür bizim hangimizin kız hangimizin erkek olcak ona göre bizde başlayalım hazırlıklara hadi kızlar sizde tahmin edin
kız bence azıcık paranı tut haberlerde duydum altın tavan yapmış küçük altın 80e çıkmış dahada çıkcakmışgamyoncuiremsu