ya be geldim diyemi konuşmuyosunuz giderim bak ama:umursamaz:
Gitme kısss gitme ben geldim ya kimse yok topikde bayadır özledim sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya be geldim diyemi konuşmuyosunuz giderim bak ama:umursamaz:
Gitme kısss gitme ben geldim ya kimse yok topikde bayadır özledim sizi
ya valla bende sıkıldım gelıyorum kimse yok gidiyorum kimse yok
evet yaaaa ((( ee canım sende durumölar ne benim dürürümde yemiş kırmızıları derin ve sen kaldın umudumuzzz bizde dünürümle bir dahaki aya kaldık inş fazla beklemeyiz.
sende oldunmu adet benim 10-14 arası olmam gerekıyo en az 4 gün var daha öle belirti dicek bişi yok yani adet belirtisi gibi öle bende anlamadım zaten gebelik testimde yok
oldum kıss en erken ben oldum şimdi yeni adetimi beklicem:)) hadi
hayırlıs bakalım kasık agrıların geçdimi canım
cnm hamilesin bendede öle çıktı benım hamileliğim 5 haftalıkken görülmüştü
yeni adetin ne zaman kasık ağrılarım hala oluyo ama çok şiddetli diil 2 gündür karnımın özelliklede sağ kasığımın üstüne yatamıyorum öle bide belim acayip ağrıyo ama dedim aynı adet belirtileri umutlanmak istemıyorum nasip bakalım rabbim neyler neylerse güsel eyler
cnm hamilesin bendede öle çıktı benım hamileliğim 5 haftalıkken görülmüştü
hadi hayırlısı canım inş hayırlı olur hakkımız da ama hamilelik belirtisi olabilir canım bunlar ama yinede bunlara kapılp kalmayalım canım benim yeni adet dönemim 25 ile 30 ekim arası ddim ya değişip duruyoya:)) kesin gün veremiyom canım
elif kime dedin hmilesin diye sen anladınmı cngm
sana dedi canım onun belirtileri de aynıymış hamile oldugunu ögrenmiş yani ben öle anladım canımcım
bu cuma yada c.tesi kayınvaldemler gelcek kendı anneme dedim gebelik testi yolla diye yollarsa bakarım yollamazsa bılmıyorum napıcam
Yollar canım o zaman hadi hayırlısı bakalım dualarım seninle canım sende dua et bana ve hepimize
etmesmiyim hep edıyorum duaların içinde çok saol bu haftasonu taşıncam çok işim var ama canım hiç bişi yapmak istemıyo :1rolleyes: