Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar benim adetime 10 gün var ama belirtinin B si yok bu ayda yattı önümüsdeki aya artık ondada oldu oldu olmadı taaa yazamafoldumben
Subatta ne hikmet var canim?
15 tatilmiCADIARZU
kıslar benim adetime 10 gün var ama belirtinin B si yok bu ayda yattı önümüsdeki aya artık ondada oldu oldu olmadı taaa yazamafoldumben
kıss takılma belirtilere...aslında hiç belirti olmuyo bence göğüs şişmesi,bel ağrısı adet yaklaşırken de oluyo..belirti falan hikaye bence:sm_confused:
şubatta kalırsam doğum iznim yaz tatili ile birleşiyo,baya bi süreyi bebişimle geçirebilirim yania.s
hala ayak üşümesini anlamadım:roflol: valla bende hiiiiiiiiiç bi belirti yok ne adet ne hamilelik:çok üzgünüm:
sen galiba kendini subata sartlandirdin :)) biraz daha caba harcarsan kalirsin vallahi subatta hamile.
ne bu ümitsizlik
onu allah bilir canım,ayak üşümesini ben de anlayamadım:1no2:
Insallah herkes istedigi zaman hamile olur.Her seyin basi saglik.
valla canım 3 ay okadar ümitlendimki havamı aldım artık ümitsizim dmeyelimde takmıyorum diyelim bi kasıklarıma batan bıçaklar var:çok üzgünüm:
ohooo belirti yok diyor asil belirti o daha ne olsun. ümitlenme ama umutsuzda olma.