Suç tabi ki hatta yazacağım yasaya bile aykırılık teşkil ediyor bu şahsın söylemi: MADDE 216. (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.Halkı böyle suç olan şeylere teşvik etmek suç değil mi yav
güzelll,şikayet listeme bunu da ekleyeyim.Suç tabi ki hatta yazacağım yasaya bile aykırılık teşkil ediyor bu şahsın söylemi: MADDE 216. (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Bu kişi yargılanmalı.
Egemgüzelll,şikayet listeme bunu da ekleyeyim.
uzunnnn bir liste olacak
teşekkür teşekkür,biraz daha tüyo ver.malum işimize yarayabilir.Egemtabii din, Irk, mezhep ayrımcılığı, bir zümreyi diğerine karşı kışkırtma suç, hatta sana bir güzellik daha yapayım, bu suçu basın yayın yoluyla işlemek cezayı yarı oranda arttırıyor, yani nette yazdın yandın, ayvayı yedin, kaç kurtar kendini anlamına geliyor
teşekkür teşekkür,biraz daha tüyo ver.malum işimize yarayabilir.
evet,ciddi ciddi dosya hazırlıyorum.Sen ciddi ciddi dosya mı oluşturuyorsun?
Verdiğim yasa örneği sana epey bir faydalı olur o zamanevet,ciddi ciddi dosya hazırlıyorum.
bende öyle düşünüyorum.tekrar teşekkür ederim.Verdiğim yasa örneği sana epey bir faydalı olur o zaman
Atatürk'e ve Cumhuriyet'e hakaret etmemişsen yoksunEgem abla ipliğini pazara çıkaracakların arasında yokumdur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?