- 1 Nisan 2021
- 1.206
- 1.519
- Konu Sahibi motherofcatss
6 gün gecikmem var. testim böyle çıktı. az önce kan verdim 1,5 saate çıkacakmış. içim içimi yiyor. yalancı çizgi ihtimali var mıdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün gecikmeye göre aslında daha net çizgi olması gerekiyor ama olabilirde herhangi bir belirti var mı başka6 gün gecikmem var. testim böyle çıktı. az önce kan verdim 1,5 saate çıkacakmış. içim içimi yiyor. yalancı çizgi ihtimali var mıdır?
kimyasal mıdır? ama adet günümde test negatifti. bugün tekrar baktığımda böyle çıktı.6 gün gecikmeye göre aslında daha net çizgi olması gerekiyor ama olabilirde herhangi bir belirti var mı başka
Yumurtlama zamanı fark edebiliyor ya da geç döllenme vs oluyorsa da yanılma olabilir belki erken gebeliktir yeni yeni göstermeye başlıyordur en neti kanda kesin çıkar zaten burdan haber bekliyorum gönlüne göre olsun her şeykimyasal mıdır? ama adet günümde test negatifti. bugün tekrar baktığımda böyle çıktı.
amin inşallah haber vereceğim sağolunYumurtlama zamanı fark edebiliyor ya da geç döllenme vs oluyorsa da yanılma olabilir belki erken gebeliktir yeni yeni göstermeye başlıyordur en neti kanda kesin çıkar zaten burdan haber bekliyorum gönlüne göre olsun her şey
Canım Pozitif gözüküyor markası ne testinin awox mu?6 gün gecikmem var. testim böyle çıktı. az önce kan verdim 1,5 saate çıkacakmış. içim içimi yiyor. yalancı çizgi ihtimali var mıdır?
days doctorCanım Pozitif gözüküyor markası ne testinin awox mu?
Ay başlıkta yazıyormuş kusura bakmayın pembe olduğu için vardır kuzum güzel haberleri verdays doctor
Bu test bende de pozitif çıkıyordu 20 gün gecikme ile refl oldum maalesef ama belli olmaz umarım sizde pozitiftir6 gün gecikmem var. testim böyle çıktı. az önce kan verdim 1,5 saate çıkacakmış. içim içimi yiyor. yalancı çizgi ihtimali var mıdır?
Vallahi doğru görüyorsunuz tebrikler hayırlı olsunkızlar sonucum 211 değil mi? yanlış görmüyorum?????
211 çıktı sonucumBu test bende de pozitif çıkıyordu 20 gün gecikme ile refl oldum maalesef ama belli olmaz umarım sizde pozitiftir
çok teşekkür ederimVallahi doğru görüyorsunuz tebrikler hayırlı olsun
Day's doktor her seferinde yalancı pozitif çıktı bende aynen bu şekilde.Ama inşallah sizin pozitiftir haberimizi bekliyoruz6 gün gecikmem var. testim böyle çıktı. az önce kan verdim 1,5 saate çıkacakmış. içim içimi yiyor. yalancı çizgi ihtimali var mıdır?
Maşallah hamilesinizkızlar sonucum 211 değil mi? yanlış görmüyorum?????
211 çıktı değerim inşallah sağlıkla artar sağolunDay's doktor her seferinde yalancı pozitif çıktı bende aynen bu şekilde.Ama inşallah sizin pozitiftir haberimizi bekliyoruz
İnsallah canimbenim son adet tarihiniz neydi?211 çıktı değerim inşallah sağlıkla artar sağolun
Ay çok sevindiim.Allahım sağlııkla aldırsın kucağınıza:))kızlar sonucum 211 değil mi? yanlış görmüyorum?????
20 Ekim son adet tarihim canım . ben adetten bir gün önce test yapmıştım aşırı silik çıkmıştı artımed. sonra farklı markayla yaptım ertesi gün onda çıkmadı. test yanlış dedim bende. şuan gecikmenin 6.günü. belki o gün de doğru sonuç vermişti değerim 5-10 falan idi.İnsallah canimbenim son adet tarihiniz neydi?