kızlar bana yardımcı olurmusunuz test yaptım ama çok belli değil silik çizgi var gerçekten varmı bakarmısınız çok gözükmemiş kamerada ama gözle görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullandım aynı bu şekildi sonra emin olmak için farklı bi markayla yaptım yine silikti ama hamileymişim sonra emin olmak için kan vermiştim ama seninki gibiydi farklı marka varsa onu da dene bencekızlar bana yardımcı olurmusunuz test yaptım ama çok belli değil silik çizgi var gerçekten varmı bakarmısınız çok gözükmemiş kamerada ama gözle görünüyor
gerçektenmi bi ihtimal var yani aynı böylemiydi çok istiyorum hayal kırıllığına uğramak istemiyorum yarın yapıyım kasetmi yoksa erken gebelik testimi alıyımBen kullandım aynı bu şekildi sonra emin olmak için farklı bi markayla yaptım yine silikti ama hamileymişim sonra emin olmak için kan vermiştim ama seninki gibiydi farklı marka varsa onu da dene bence
var gibi duruyor ama markayı hiç bilmiyorum. Ben predictor ile öğrenmiştmkızlar bana yardımcı olurmusunuz test yaptım ama çok belli değil silik çizgi var gerçekten varmı bakarmısınız çok gözükmemiş kamerada ama gözle görünüyor
Evet evet aynı böyleydi adetim de 4 gün gecikmişti hatta değerim de düşük tü 28 le öğrenmiştim inşallah vardır ben bi kaset Le denedim predictorlagerçektenmi bi ihtimal var yani aynı böylemiydi çok istiyorum hayal kırıllığına uğramak istemiyorum yarın yapıyım kasetmi yoksa erken gebelik testimi alıyım
bnde deneyim onları canım inşallah senin gibidir bnimde 6 gün varEvet evet aynı böyleydi adetim de 4 gün gecikmişti hatta değerim de düşük tü 28 le öğrenmiştim inşallah vardır ben bi kaset Le denedim predictorla
onuda deneyim bende bilmiyorum o yüzden sormak istedimvar gibi duruyor ama markayı hiç bilmiyorum. Ben predictor ile öğrenmiştm
istersen sabah sağlık ocağında kan verirsinonuda deneyim bende bilmiyorum o yüzden sormak istedim
Bak böyleydi benimkide inşaallah:)bnde deneyim onları canım inşallah senin gibidir bnimde 6 gün var
valla canım o kadar verdim ki artık çok yoruldum adetim geciksin öyle veriyim diye düşündüm 6 gün var bide bişey var 5 veya 6 gün gecikme olup adet gelmesi testte silik çıkması normalmıistersen sabah sağlık ocağında kan verirsin
gerçekten aynıymışBak böyleydi benimkide inşaallah:)
Aynen inşallah vardırgerçekten aynıymış
inşallah canım şimdi bi test daha alıp yapcam ama sizce kasetmi erken gebelik testimiAynen inşallah vardır
Kasedi istersen gecikmeden sonra yap predictor erken gebelik testi daha net çıkarmıştıinşallah canım şimdi bi test daha alıp yapcam ama sizce kasetmi erken gebelik testimi
aa o zaman gecikmeyi bekle, ben gecikmenin 2. günü test yapmıştım. Gecikmenin 6 günü kan vermiştim. Adet geldiyse zaten yoktur ya da farklı bir durumdur kan verip öğrenirsin ancak.valla canım o kadar verdim ki artık çok yoruldum adetim geciksin öyle veriyim diye düşündüm 6 gün var bide bişey var 5 veya 6 gün gecikme olup adet gelmesi testte silik çıkması normalmı
aynı marka varmış başka yok diyor kaset aldım normalde dediğin gibiymiş ablamda hep kasetle öğrendi geçikme olmadan denicem bi oda silik çıkarsa artık kan veririmaa o zaman gecikmeyi bekle, ben gecikmenin 2. günü test yapmıştım. Gecikmenin 6 günü kan vermiştim. Adet geldiyse zaten yoktur ya da farklı bir durumdur kan verip öğrenirsin ancak.
Kaset test alma kesinlikle erken gebelik testi al. Varsa da şu gecikmemiş kasette çıkmaz