Silik çizgi var bunu görüpte kan verdiniz negatif mi çıktı o kısmı anlayamadımÖncelikle merhaba kızlarperşembe günü kan verdim 0.100 çıktı. Reglime 5 gün vardı.(sabırsızım biraz ) Bugün sabah ilk idrarla test yaptım. Çok silik çıktı. Aşağıya foto bırakıcam. Adetime 3 gün var şuan bir bakar mısınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var
bana yalancı çizgi çıkardı bayada nettiÖncelikle merhaba kızlarperşembe günü kan verdim 0.100 çıktı. Reglime 5 gün vardı.(sabırsızım biraz ) Bugün sabah ilk idrarla test yaptım. Çok silik çıktı. Aşağıya foto bırakıcam. Adetime 3 gün var şuan bir bakar mısınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var
Kuruma çizgisi sanırım bende öyle düşünüyorum ama insan inanmak istiyorbana yalancı çizgi çıkardı bayada netti
Bu ikinci çizgi kaç dk da çıktı
İlk 5 dakika bekledim yoktu sonra ne zaman atayım dedim baktım silik bir çizgi vardı kaç dakika bilemiyorum muhtemelen kuruma çizgisiBu ikinci çizgi kaç dk da çıktı canim
En iyisi regl gününüzü beklemekİlk 5 dakika bekledim yoktu sonra ne zaman atayım dedim baktım silik bir çizgi vardı kaç dakika bilemiyorum muhtemelen kuruma çizgisiregli günümü bekleyeceğim umarım yanılıyorumdur
EvetEn iyisi regl gününüzü beklemek
Ne kadar var adetinizeİlk 5 dakika bekledim yoktu sonra ne zaman atayım dedim baktım silik bir çizgi vardı kaç dakika bilemiyorum muhtemelen kuruma çizgisiregli günümü bekleyeceğim umarım yanılıyorumdur
2 gün kaldıNe kadar var adetinize
İlk idrarla tekrar deneyin isterseniz2 gün kaldı
Reglin geçmesini bekleyeceğim sanırım çıkmazsa üzülürümİlk idrarla tekrar deneyin isterseniz
Öyle düşünmeyin vardır bir hayır deyin bende bekliyorum ama isyan etmedim alalh en güzel zamanı bizden daha iyi bilir merak etmeyinReglin geçmesini bekleyeceğim sanırım çıkmazsa üzülürüm
Bende öyle düşünüyorum tabi hayırlısı buymuş vakti değilmiş diyeÖyle düşünmeyin vardır bir hayır deyin bende bekliyorum ama isyan etmedim alalh en güzel zamanı bizden daha iyi bilir merak etmeyin
Dene bakalım ne cikcak bende merak ettimBende öyle düşünüyorum tabi hayırlısı buymuş vakti değilmiş diyeyarın sabah deneyeyim o zamaan
Tabiki bilgi veririm umarım iyi haberler vericemDene bakalım ne cikcak bende merak ettimburaya da bilgi verir misin rica etsem
Sabah yaptım yine çok silik çıktı kaset testtu bu sefer ama kan vermeye gideceğim şimdiTabiki bilgi veririm umarım iyi haberler vericem