• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days doctor erken gebelik testi

tkya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
70
21
8
Merhaba hanımlar bugün adet gecikmesinin 9. Gününü yaşıyorum days doctor gebelik testi yaptım ilk dakikalarda silik çizgi çıktı güvenilir mi sizce ?

Merhaba hanımlar bugün adet gecikmesinin 9. Gününü yaşıyorum days doctor gebelik testi yaptım ilk dakikalarda silik çizgi çıktı güvenilir mi sizce ?
Days doctor yerine avox marka ile yapın bence bir kaç kişinin önermediğini görmüştüm

Days doctor yerine avox marka ile yapın bence bir kaç kişinin önermediğini görmüştüm
Elimde bu test vardı eşim bugün eczaneye gitti tekrar farklı marka almak için yokmuş ilçede yaşıyoruz da 3 senedir bebek bekliyoruz çok ümitlenmiştim görünce

Elimde bu test vardı eşim bugün eczaneye gitti tekrar farklı marka almak için yokmuş ilçede yaşıyoruz da 3 senedir bebek bekliyoruz çok ümitlenmiştim görünce
Adetiniz gecikmiş en güzeli acile gidip kan verin daha iyi olur yani olma ihtimalinizde var bence adet gecikmenize göre inşallah güzel haberler alırsınız 🤲🏻🫶🏻

Acilde bakmıyorlar bildiğim kadarıyla cuma gününe randevu aldım inşallah sonuç olumlu olur 😊

Bi de siz bakabilir misiniz fotoğraftan biraz daha koyu çizgi

Eklentiler

• 8C1B0676-E7E0-4638-A1F5-95090014BE83.jpeg
    8C1B0676-E7E0-4638-A1F5-95090014BE83.jpeg
    110,5 KB · Görüntüleme: 151
Hemen çıktıysa var gibi . Özel hastane acilinden hamilelik için kan vericem diyin 1 saate sonuç çıkıyor inşallah vardır rabbim yardımcınız olsun
İlk 5 maks 10 dk içimde çizgi çıktı ilçede yaşıyoruz özel hastane yok sabah tekrar test yapacağım cuma gününe de randevu aldım teşekkür ederim

Bende şuanki hamileliğimde bu şekildeydi testim öğrendiğimde başka testiniz varsa bugün bi tekrar yapın yarında kontrole gitçekmişsiniz zaten
Bugün tekrarladığımda da bu şekildeydi yarın kan testiyle de doğrularım inşallah

Eklentiler

• 1F6482E3-B243-46A7-B7F3-9D2722CE3573.jpeg
    1F6482E3-B243-46A7-B7F3-9D2722CE3573.jpeg
    203,6 KB · Görüntüleme: 121
Siz testi ne zaman yapmıştınız acaba
Valla ben çok erken öğrendim 😂 adetime 7 gün vardı yaptım böyle silik çıktı test artimed marka olduğu için yalan sonuç diyip takmadım sonra adetime 3 güne kala tekrar yaptım ve daha koyudu emin olmak istediğim için adetim 2 gün gecikincede hastaneye gitti

Yanlis pozitif çıkarıyor diyorlar ama her pozitif yanlis diye bir sey yok , ben de ilk bu testten yapmistim ve silik çıkmıştı sonra 3 farkli test daha yaptim hepsi pozitif cikti, benim durumda dogruydu yani umarim sizin de oyledir 😉

Back