Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Days doctor yerine avox marka ile yapın bence bir kaç kişinin önermediğini görmüştümMerhaba hanımlar bugün adet gecikmesinin 9. Gününü yaşıyorum days doctor gebelik testi yaptım ilk dakikalarda silik çizgi çıktı güvenilir mi sizce ?
Elimde bu test vardı eşim bugün eczaneye gitti tekrar farklı marka almak için yokmuş ilçede yaşıyoruz da 3 senedir bebek bekliyoruz çok ümitlenmiştim görünceDays doctor yerine avox marka ile yapın bence bir kaç kişinin önermediğini görmüştüm
Adetiniz gecikmiş en güzeli acile gidip kan verin daha iyi olur yani olma ihtimalinizde var bence adet gecikmenize göre inşallah güzel haberler alırsınızElimde bu test vardı eşim bugün eczaneye gitti tekrar farklı marka almak için yokmuş ilçede yaşıyoruz da 3 senedir bebek bekliyoruz çok ümitlenmiştim görünce
Hemen çıktıysa var gibi . Özel hastane acilinden hamilelik için kan vericem diyin 1 saate sonuç çıkıyor inşallah vardır rabbim yardımcınız olsunBi de siz bakabilir misiniz fotoğraftan biraz daha koyu çizgi
İlk 5 maks 10 dk içimde çizgi çıktı ilçede yaşıyoruz özel hastane yok sabah tekrar test yapacağım cuma gününe de randevu aldım teşekkür ederimHemen çıktıysa var gibi . Özel hastane acilinden hamilelik için kan vericem diyin 1 saate sonuç çıkıyor inşallah vardır rabbim yardımcınız olsun
Bende şuanki hamileliğimde bu şekildeydi testim öğrendiğimde başka testiniz varsa bugün bi tekrar yapın yarında kontrole gitçekmişsiniz zatenBi de siz bakabilir misiniz fotoğraftan biraz daha koyu çizgi
Bugün tekrarladığımda da bu şekildeydi yarın kan testiyle de doğrularım inşallahBende şuanki hamileliğimde bu şekildeydi testim öğrendiğimde başka testiniz varsa bugün bi tekrar yapın yarında kontrole gitçekmişsiniz zaten
Siz testi ne zaman yapmıştınız acabaBende şuanki hamileliğimde bu şekildeydi testim öğrendiğimde başka testiniz varsa bugün bi tekrar yapın yarında kontrole gitçekmişsiniz zaten
Valla ben çok erken öğrendimSiz testi ne zaman yapmıştınız acaba
Hayırlısı olsun inşallah bence var yaniBugün tekrarladığımda da bu şekildeydi yarın kan testiyle de doğrularım inşallah