• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days comfort erken gebelik testi

ozgeyuceturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
17
3
1
27
Kızlar adetime 3 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Çoğu belirtime rağmen negatif çıktı. Bu erken gebelik testleri ne kadar güvenilir sizce ?

Kızlar adetime 3 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Çoğu belirtime rağmen negatif çıktı. Bu erken gebelik testleri ne kadar güvenilir sizce ?
Merhaba erken gebelik testini hiç kullanmadım ben ama adetime 3 gün kala normal test alıp yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm

merhaba canım ben adetim 5 gün geçmesine rağmen çok çok çok silik çıktı hatta ben hamile değilim sandım. Güvenilirliği konusunda bir şey diyemiyorum 🤷‍♀️ Kan testi kesin sonuç

Days comfort test mi kullandiniz.kesin sonuc mu?.bnde yeni yatm cift cikti ama yanilgi olabilirmi die dusunuyorm.yardimci olurmusunuz
Evet days comfort kullanıyorum. Çok da memnunum. Hiç yanlış gösterdiği olmadı. Bence hamilesiniz tebrikler 🤗

Bde bende adet agrisi gibi bi agri var.belimdede ayni sekilde.sanki heran adet olackmisim gbi .sizde de bu sekilde oldumu
Evet bir kere gebe kalmıştım kalbi durduğu için aldılar bebeğimi. Ben de aynı bel ağrısı göğüs ağrısı çekmiştim. Her an adet olacakmış hissi de vardı. Bu test ile öğrendim gebeliğimi. Testin yanlış gösterme ihtimali çok düşük siz yine de bir kan verin 😊

İsterseniz bir fotoğraf atın bakayım. Rabbim gönlünüze göre versin. Rabbim bana da tattırsın bu duyguyu 🤲🏻❤️
1588378718813617482503.jpg

Back