- 26 Ocak 2020
- 17
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi ozgeyuceturk
Kızlar adetime 3 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Çoğu belirtime rağmen negatif çıktı. Bu erken gebelik testleri ne kadar güvenilir sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba erken gebelik testini hiç kullanmadım ben ama adetime 3 gün kala normal test alıp yapmıştım çift çizgiyi görmüştümKızlar adetime 3 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Çoğu belirtime rağmen negatif çıktı. Bu erken gebelik testleri ne kadar güvenilir sizce ?
Anladım canım inşallah bende gorebilirimMerhaba erken gebelik testini hiç kullanmadım ben ama adetime 3 gün kala normal test alıp yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm
İnşallah Belirtilerin nedirAnladım canım inşallah bende gorebilirim
Mide bulantısı ara ara, göğüs arası,kasıklarda ağrı batma, ateş basması, sık sık idrara çıkma gibi belirtilerim varİnşallah Belirtilerin nedir
Adet gününü bekle biliyorum çok zor ama beklemek bekle ona göre testi tekrar etMide bulantısı ara ara, göğüs arası,kasıklarda ağrı batma, ateş basması, sık sık idrara çıkma gibi belirtilerim var
Ben kullanıyorum en güvendiğim bu test diyebilirimKızlar adetime 3 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Çoğu belirtime rağmen negatif çıktı. Bu erken gebelik testleri ne kadar güvenilir sizce ?
Mecbur öyle yapıcam 2 gün varAdet gününü bekle biliyorum çok zor ama beklemek bekle ona göre testi tekrar et
Kızlar adetime 3 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Çoğu belirtime rağmen negatif çıktı. Bu erken gebelik testleri ne kadar güvenilir sizce ?
Days comfort test mi kullandiniz.kesin sonuc mu?.bnde yeni yatm cift cikti ama yanilgi olabilirmi die dusunuyorm.yardimci olurmusunuzBen kullanıyorum en güvendiğim bu test diyebilirim
Evet days comfort kullanıyorum. Çok da memnunum. Hiç yanlış gösterdiği olmadı. Bence hamilesiniz tebriklerDays comfort test mi kullandiniz.kesin sonuc mu?.bnde yeni yatm cift cikti ama yanilgi olabilirmi die dusunuyorm.yardimci olurmusunuz
Cok tesekkur ederim canim yaa insAllahEvet days comfort kullanıyorum. Çok da memnunum. Hiç yanlış gösterdiği olmadı. Bence hamilesiniz tebrikler
Bde bende adet agrisi gibi bi agri var.belimdede ayni sekilde.sanki heran adet olackmisim gbi .sizde de bu sekilde oldumuCok tesekkur ederim canim yaa insAllah
İsterseniz bir fotoğraf atın bakayım. Rabbim gönlünüze göre versin. Rabbim bana da tattırsın bu duyguyuCok tesekkur ederim canim yaa insAllah
Evet bir kere gebe kalmıştım kalbi durduğu için aldılar bebeğimi. Ben de aynı bel ağrısı göğüs ağrısı çekmiştim. Her an adet olacakmış hissi de vardı. Bu test ile öğrendim gebeliğimi. Testin yanlış gösterme ihtimali çok düşük siz yine de bir kan verinBde bende adet agrisi gibi bi agri var.belimdede ayni sekilde.sanki heran adet olackmisim gbi .sizde de bu sekilde oldumu
İsterseniz bir fotoğraf atın bakayım. Rabbim gönlünüze göre versin. Rabbim bana da tattırsın bu duyguyu
Bu test gunvenilirmi bilemedim.nettw degisik degisik seler var canim bnm adet olacakmis gbi agrom ara ar