- 28 Şubat 2021
- 10
- 10
- 39
-
- Konu Sahibi neselisirin
Rica ederim inşaAllah Rabbim gönlümüze göre en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar Nasib ederHaklısınız bu ayı tutturamazsak ovulasyonla ilerlemek daha doğru olacak teşekkür ederim cevabınız için
Ben bu testo alıp adete 6 ve 4 gün varken yaptım negatif çıktı..nasılsa hamile değilim adet olucam diye beklemeye başladım adetim 4 gün gecikince normal ucuz test alıp yaptım ve pozitifti.. sonra kanda da pozitif çıktı..Başka bu testte adet öncesinde negatif çıkıp sonrasında pozitif sonuç alan yok mu?
Ağzınızdan bal damlıyor bugün gecikmenin 2, günü ama kaset testte yine negatifi gördüm... inşallah bu gecikme de sizinki gibi hayra alamettir:)Ben bu testo alıp adete 6 ve 4 gün varken yaptım negatif çıktı..nasılsa hamile değilim adet olucam diye beklemeye başladım adetim 4 gün gecikince normal ucuz test alıp yaptım ve pozitifti.. sonra kanda da pozitif çıktı..
E ne güzel hayırlı olsun değerinizi 2 güne bir kontrol ettirin 2 katına çıkmadı lazım 2000 lerdeyken de kese görünür inşaAllahBnm normal kaset testlerle adete 4 gün kala ve 2 gün kala negatif çıkmıştı. Adet geçikmem olduktan 2 gün sonra sabah 1 damla kahve turuncu arası leke gelmişti o gün yaptıgım testte çok çok silik bi çizgi vardı. 2 gün daha bekledim adet geçikmemin 4.günü yaptıgım test yine silik çıktı. Adet geçikmemin 6. Günü kan testine gittim sonuç çıkana kadar heyecandan duramadım eve gelirken days comfort aldım ve o da silik çıktı erken test olmasına rağmen ve kan sonucum 374 dü yani
5 yıl önceydi canım bu oğlum 4.5 yaşındaE ne güzel hayırlı olsun değerinizi 2 güne bir kontrol ettirin 2 katına çıkmadı lazım 2000 lerdeyken de kese görünür inşaAllah
MaşaAllah ben yeni zannettim5 yıl önceydi canım bu oğlum 4.5 yaşında
Ben deBen bu testo alıp adete 6 ve 4 gün varken yaptım negatif çıktı..nasılsa hamile değilim adet olucam diye beklemeye başladım adetim 4 gün gecikince normal ucuz test alıp yaptım ve pozitifti.. sonra kanda da pozitif çıktı..