• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days comfort erken gebelik testi kullanan hanımlar!!!

Limbo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
410
0
96
İstanbul
Herkese merhaba hanımlar. Batım 24 Ağustos yani iki gün kaldı. Eşimden gebelik testi almasını rica etmiştim. Days Comfort erken gebelik testi almış. İçinde birliktelikten 8 -10 gün sonra testin uygulanabileceği yazıyor ve % 99 güvenilir sonuç diyor. Bu sabah testi uyguladım negatif çıktı, o kadar üzüldüm ki anlatamam. Sizce bu test güvenilir mi gerçekten, aramızda kullananlar varsa bilgilerini paylaşabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler...

Herkese merhaba hanımlar. Batım 24 Ağustos yani iki gün kaldı. Eşimden gebelik testi almasını rica etmiştim. Days Comfort erken gebelik testi almış. İçinde birliktelikten 8 -10 gün sonra testin uygulanabileceği yazıyor ve % 99 güvenilir sonuç diyor. Bu sabah testi uyguladım negatif çıktı, o kadar üzüldüm ki anlatamam. Sizce bu test güvenilir mi gerçekten, aramızda kullananlar varsa bilgilerini paylaşabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler...

canim bende bir erken test kullanmisdim adi cyclo test, ve erkenden test cikiyor, vede dopgru, ben ozaman hamisdim;)
senin kullandigini kullanmadim ben? kan testi yaptirsana? az da olsa cikiyor kanda...

Mrb esimde bana bugun bu testten aldi sonuc guvenilirmi

Back