Cilt Bakımı Ürünleri daylong 50 güneş kremi kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

metu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
30
0
arkadaşlar güneş kremi alıcam da bu markayı çok duydum aranızda kullananlar memnun kalanlar yada şikayetleri olanlar paylaşırsa çok sevinirim çok kararsız kaldım

daha önce laroche kullandım ama eczacımın önerisi üzerine daylong kulanmaya başladım ve çok memnunum.bende toplu şekilde göneş lekeleri oluşuyordu en kötüsüde bıyık gibi dudak üzeinde oluşmasıydı.daylongu hiç duymamıştum tereddütlü kullandım ve yaz sonu geldiğinde geçen senyle alakası bile yok yüzüm gayet berrak.yine lekelerim oldu ama eskisi kadar koyu ve çok değil.hatta denize girerken sürerken kalanını koluma sürmüşüm 3 parmak şeklinde orası beyaz kaldı çok şaşırdım.marmaris te yaşıyorum ve sürekli güneşe maruz kalıyorum.daylongdan memnunum.sürekli yenilemek gerekmiyor asla.evden çıkmadan önce temiz cilde iyice yedirmeniz yeterli.çok terletmiyor.

yağlı ciltler içinde uygun mu acaba cildim t bölgesi yağlı bunu kullanırsam iyice yağlanır mı kullananlar bilgi verir misini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…