• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayısının kotundan kızıma minik kot

cperinaz

Guru
Kayıtlı Üye
$2012-10-28.jpg

kızıma dayısının eski kotundan minik bir kot diktim. nasıl olmuş? sitemde buna benzer başka kotlar da var. oykunungardrobu.blogspot.com

ay çok güzel olmuş :) kot sert kumaş dikimi de zordur helal olsun keşke bende böyle şeyler yapabilsem

güle güle kullansın bebiş, çok sevimli olmuş : ))

bir not düşmek isterim aslında pek de mühim değil ama yine de yazmak istedim.
aslında kot bir kumaş değil, bu Türkiye'de denim kumaşının ilk üreten muhteşem kot adlı kişinin adını almış hali. kumaş denim aslında ancak bu zat ilk üretici olduğu için kumaş o şekilde markalanmış.

aslında tüm denim pantolonlar kot pantolon değil, yalnızca onun ürettiği pantolonun ismi kot pantolon.

aslında kot bir kumaş değil, bu Türkiye'de denim kumaşının ilk üreten muhteşem kot adlı kişinin adını almış hali. kumaş denim aslında ancak bu zat ilk üretici olduğu için kumaş o şekilde markalanmış.

aslında tüm denim pantolonlar kot pantolon değil, yalnızca onun ürettiği pantolonun ismi kot pantolon.

Teşekkür ederim. Galiba kotla ilgili bu hikayeyi duymuştum ama unutmuşum, siz anlatınca hatırladım.

Sonuçta mendile selpak, boruya pimaş, dikiş makinesine singer, hazır kahveye nescafe diyoruz değil mi :1:

Bir ara ben de dikişe merak salmıştım çok zevkli oluyor ortaya bir şeyler çıkarmak kot da çok tatlı olmuş güle güle giysin küçük hanım :)

Back
X