merhaba kızlar.. 11 aydır pankreas kanseri tedavisi gören dayımı bugün toprağa verdik.. iki sene önce de kan kanserinden teyzemi kaybetmiştik =( ikisi de daha çocuklarının yuvasını kurmasını bile göremedi =( nedir bu kanserden çektiklerimiz isyan ediyorum artık yaa... bugün cenazede 16 yaşındaki kızı ortaliği kırdı geçirdi feryatlarıyla hepimizin içini kan ağlattı onun o babam diye çığlıkları =( annesiyle babası ayrıydı.. dayım annesiyle yaşıyordu... babasını çocuk yaştan beri hep dışarda gizli gizli gördü... babaannesi izin vermiyodu torunlarının eve gelmesine ... adam hastanede kanserle mücadele ederken beni arayıp kızımın ingilizcesi kötü.. ablası ne olur ders çalıştır ona demişti... o halde bile kızının dersini düşünüyodu canım benim yaa =( çook hata yaptı sağlığında... bi kadın için yuvasını yıktı... aldattı karısını.. kadını alıp anasının yayla evine götürdü..anası da oğlum karına çocuklarına yazık demedi.. bırak karını diye içine işledi.. adam pişman oldu karısına dönmek istedi... karısı affedecem gel yuvamızı yıkmayalım dedi.... anasının sözüne baktı... vazgeçti hem karısından hem iki çocuğundan. içkiye vurdu kendini içki de pankreas kanserine neden oldu.. peki kim arkasından ağladı... karısı ve çocukları tabiki.dee hastayken de eski karısı ve çocukları baktı gene.. anası değil... ölse de kurtulsam dedi anası.. ama çok canımız yanıyor. en çok da yaşanamayan şeylere.. en çok da hatalar telafi edilmeden ömrün sona ermesine... hatasının çok geç farkına vardı.. ama düzeltmek için bi şansı olmadı... dün sabah öldü.. bugün de gömdük.. öyle vicdansız bi annesi vardı ki öldüğünü çocuklarına söylemedi bile.. ellerden duydu çocuklar... yapmayın ölümlü dünya yaa... öldüğünü bile sakladı yavrularından öz torunlarından... şu ölümlü dünyada ne isteriz birbirimizden ne isteriz ne anlarız yuvaları yıkmaktan torunlarımızı dışlamaktan ne anlarız kötülükten ne anlarız yaaa. içim o kadar yanıyor ki.. duramadım cenaze evinde... bu dünyada hepimiz geçiciyiz.... hatalarımızı telafi etmek için, kızımıza oğlumuza sevdiklerimize sevgimizi vermek için beklemenin anlamı yok... bugün varız yarın yokuz... hiç birimiz...