• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayımı kaybettik =(

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.565
13.552
773
Diğer
merhaba kızlar.. 11 aydır pankreas kanseri tedavisi gören dayımı bugün toprağa verdik.. iki sene önce de kan kanserinden teyzemi kaybetmiştik =( ikisi de daha çocuklarının yuvasını kurmasını bile göremedi =( nedir bu kanserden çektiklerimiz isyan ediyorum artık yaa... bugün cenazede 16 yaşındaki kızı ortaliği kırdı geçirdi feryatlarıyla hepimizin içini kan ağlattı onun o babam diye çığlıkları =( annesiyle babası ayrıydı.. dayım annesiyle yaşıyordu... babasını çocuk yaştan beri hep dışarda gizli gizli gördü... babaannesi izin vermiyodu torunlarının eve gelmesine ... adam hastanede kanserle mücadele ederken beni arayıp kızımın ingilizcesi kötü.. ablası ne olur ders çalıştır ona demişti... o halde bile kızının dersini düşünüyodu canım benim yaa =( çook hata yaptı sağlığında... bi kadın için yuvasını yıktı... aldattı karısını.. kadını alıp anasının yayla evine götürdü..anası da oğlum karına çocuklarına yazık demedi.. bırak karını diye içine işledi.. adam pişman oldu karısına dönmek istedi... karısı affedecem gel yuvamızı yıkmayalım dedi.... anasının sözüne baktı... vazgeçti hem karısından hem iki çocuğundan. içkiye vurdu kendini içki de pankreas kanserine neden oldu.. peki kim arkasından ağladı... karısı ve çocukları tabiki.dee hastayken de eski karısı ve çocukları baktı gene.. anası değil... ölse de kurtulsam dedi anası.. ama çok canımız yanıyor. en çok da yaşanamayan şeylere.. en çok da hatalar telafi edilmeden ömrün sona ermesine... hatasının çok geç farkına vardı.. ama düzeltmek için bi şansı olmadı... dün sabah öldü.. bugün de gömdük.. öyle vicdansız bi annesi vardı ki öldüğünü çocuklarına söylemedi bile.. ellerden duydu çocuklar... yapmayın ölümlü dünya yaa... öldüğünü bile sakladı yavrularından öz torunlarından... şu ölümlü dünyada ne isteriz birbirimizden ne isteriz ne anlarız yuvaları yıkmaktan torunlarımızı dışlamaktan ne anlarız kötülükten ne anlarız yaaa. içim o kadar yanıyor ki.. duramadım cenaze evinde... bu dünyada hepimiz geçiciyiz.... hatalarımızı telafi etmek için, kızımıza oğlumuza sevdiklerimize sevgimizi vermek için beklemenin anlamı yok... bugün varız yarın yokuz... hiç birimiz...

Başın sağolsun güzelim.
Malesef kanser illeti aldı başını gidiyor.
Allah sana ve evlatları ile yakınlarına sabır versin.

gözlerim doldu yazınızı okurken...
başınız sağolsun, allah sabır versin sizlere..

başın sağolsun canım 2sene önce bugün benimde dayım bağırsak kanserinden ölmüştü toprakları bol olsun

Basınız sagolsun...

Allah kalanlara sabır versın.Topragı bol mezarı cennet olsun...

sağolun kızlar.. allah hepinizden razı olsun.. valla bi kez daha anladım hayatta hersey boş.. sevdiklerimize sıkıca sarılalım.. keşkelerimiz olmasın.. o zaman ölüm bu kadar acıtmaz.. o iki çocuğa gereken sevgiyi vermedi.. içkiye verdi kendini sonu kara toprak oldu.. oysa nasıl düşkündü yavrularına.. hastanedeyken hep tersledi.. sizden nefret ediyorum gelmeyin artık dedi çocuklarına.. sonra diğer dayıma hasta yatağinda ağlamış ölmeden 2 gün önce.. bilerek yapiyorum abi benden nefret etsinler ölünce üzülmesinler dayanamam.. babalarını kötü bilsinler nefret etsinler ölünce arkamdan iyiki öldün desinler ama ağlamasınlar üzülmesinler demiş.. bu nasıl bişeydir allahım yaa... ama nefret etmediler... kızı nasıl yıktı ortaliği aklıma geldikçe yüreğim parçalanıyor.. allahım nolur sabır versin ikisine de.. oğlan daha dirayetli ama kız çok kötü.. kurban olurum yaa yıkandıktan sonra görmek istedi, gösterdiler, babam buz gibiydi abla diyor..eini öptüm buz gibiydi baba seni çok seviyorum nolur kalk dedim kalkmadı diyor.. hepimizi yıktı.. allah böyle acı göstermesin kimseye.. allah sabır versin...

başınız sağolsun canım....

olan hep çocuklara oluyor...

allah onlara sabır versin..

mekanı cennet olsun...

sağolun arkadaşlar.. hepinize teşekkür ederim.. bundan sonra kızını hiç yalnız bırakmıcam..allah kimseyi hele de çocuk yaşta anasız babasız bırakmasın.. "içim yanıyor ablam" diyip durdu bugün bana.. ben ömrüm yettiğince elimi sürekli üzerinden eksik etmicem.. allah böyle meleklere sabır versin..kızlar sakinleştirici verip uyumasını sağlasak diyorum ama bi yandan da acısını doya doya yaşayıp zehrini akıtsın.. ağlasın bağırsın içini boşaltsın diyorum.. ama çok kötü durumu.. herkes bişi diyor.. kıza bi de bağiriyolar dirayetli ol güçlü ol yeter diye.. bi de arkadaşlar babasını yıkandıktan sonra görmesi dokunması ne kadar doğru.. annem ve ablam görmesini istemedik. aklında öyle kalmasın babası.. en son gördüğü gibi hatırlasın yaşı çok küçük etkilenir dedik ama annesi ve anneannesi görmesini istediler. gördü kalk baba seni çok seviyorum diye bağirmaya başladı.. niye buz gibiydi niye babam buz gibiydi abla diyor.. offff...

Başınız saolsun canım
keşke hastalıklar yanlışlar pısmanlıklar hiç olmasa:(

keşke bitanem keşke.. o yüzden sağlıklarında sevdiklerimize sımsıkı sarılalım.. anamızı babamızı sevdiğimizi kızımızı oğlumuzu sıcacık sevelim.. sıcacık.. doya doya.. hayat keşke demeyecek kadar kısaymış canım bi kez daha anladım.. =(

ahh çok kötü oldum okuyunca.. allah çocuklarına sabır versin, çok zor bişey çokk..
işte babadaki son pişmanlık da pek fayda etmiyor.. yapmış etmiş sonradan keşke demiş.. zamana hakim olamıyoruz ki eskiyi yeniden hatasız yaşayalım..

başınız sağolsun canım seni şuan çok iyi anlıyorum çünkü benimde 2 hafta önce öldü dayım akciğer kanserinden.. 3 çocuğu vardı en büyüğü kız 20 yaşında babasınada aşırı düşkündü.. dayımda aynı şekilde bütün çocuklarına acaip düşkündü .. Herkes tarafından çokta sevilen biriyidi.. acaip espiriliydi.. ağrıdan kıvranırdı yinede milleti güldürmeyi başarırdı.. çok sarsılmıştım bende hala etkisindeyim hep rüyamda görüyorum .. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar...

sağolun arkadaşlar.. hepinize teşekkür ederim.. bundan sonra kızını hiç yalnız bırakmıcam..allah kimseyi hele de çocuk yaşta anasız babasız bırakmasın.. "içim yanıyor ablam" diyip durdu bugün bana.. ben ömrüm yettiğince elimi sürekli üzerinden eksik etmicem.. allah böyle meleklere sabır versin..kızlar sakinleştirici verip uyumasını sağlasak diyorum ama bi yandan da acısını doya doya yaşayıp zehrini akıtsın.. ağlasın bağırsın içini boşaltsın diyorum.. ama çok kötü durumu.. herkes bişi diyor.. kıza bi de bağiriyolar dirayetli ol güçlü ol yeter diye.. bi de arkadaşlar babasını yıkandıktan sonra görmesi dokunması ne kadar doğru.. annem ve ablam görmesini istemedik. aklında öyle kalmasın babası.. en son gördüğü gibi hatırlasın yaşı çok küçük etkilenir dedik ama annesi ve anneannesi görmesini istediler. gördü kalk baba seni çok seviyorum diye bağirmaya başladı.. niye buz gibiydi niye babam buz gibiydi abla diyor.. offff...

başınız sağolsun,Allah sabır versin hepinize.okurken gözyaşlarımı tutamadım.
çok güzel düşünmüşsün,bencede o kızcağızı hiç yalnız bırakma.herkes güçlü ol diye onu telkin etmeye çalışırken senin onu anlayan ve acısını paylaştığını belli eden yaklaşımın ona güç ve moral verecektir.verdiğin bu desteği hayatı boyunca unutmayacaktır.babasını yıkandıktan sonra görmesi kötü olmamış bence. bende kendi babamı görmüştüm çünkü.. ve şimdi aradan 10 yılı aşkın süre geçti ve iyiki görmüşüm diyorum. son birkez göremediğim için pişmanlık duyabilirdim.insan son kez görmek,dokunmak ve sevgisini söylemek istiyor.
hayat çok kısa.. herkes aldığı nefesin değerini bilip sevdiklerine sıkı sıkı sarılsın ve sevgisini söylesin.
Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın size.

basin sagolsun canim
valla cok kötü oldum okurken
ve ayrica o yastaki annesinin düsünemedigi seyleri sen genc yasta düsünüyorsun seni ayrica kutlamak istiyorum
bence bu akli basinda halinle ona agladikca babasinin daha cok aci cektigini anlat canim
eminim kendini toplayacak ve acisini azda olsa hafifletmeye calisacaktir

Basin sagolsun olum haberi duyunca hemen gozlerim dolar!Bende gecen senem igrencti hatta kabustu.Once Babannemi,sonra dedemi(annemin babasi),sonra kanserden dayimi,trafik kazasinda enistemi,en sonda dugunumden 3 ay once BABAMI kaybettim:(
Insan ilk basta inanamiyor..Inkar evresi basliyor..Benim hala telefonumda babamin cebi durur..Sevincli bi haber alinca yada ikimizde hasta fenerbahceliydik.Fenerbahce kazaninca birbirimizi arardik
off offf!!!Demem o ki bugun variz yarin yokuz!Kimsenin kalbini kirmaya degmiyor!Ben bu kadar kayiptan sonra hayata daha bi farkli bakmaya basladim..O kadar aptal seylere uzulmusum ki!Annem herzman der allah beterinden korusun hepimizi

Allah sabır versin sizlere.
İnşallah geride kalanlara sağlık versin Allah...
Bir daha hastalıklarla uğraştırmasın...

Back