• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanılmaz ağrım

evlimutluvecocukLuu

Bin Şükür 🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
644
704
103
Selam;

Bu ay folikül geliştirmek için tedavi gördüm..yüksek dozlarda ilaç ve iğne kullanmama rağmen 2 adet 20 mm 2 adet 13 mm yumurtam oldu.
Cumartesi günü kontrole gittiğimde doktorum,büyük olanları kendi haline bırakıp küçük olanlar için 1 doz daha iğne kullanmamı istedi. ve pazar günü çatlatma iğnesi oldum.hesaplamalara göre pazartesi günü gece 11 de yumurtalar çatlamış olacaktı.

Sadede gelirsem; pazatesiden beri bugünde dahil olmak üzere kasıklarımda acayip sancı var.
Eğilirken doğrulurken otururken..yumurta Çatlama sancısı gibi değil,böyle basınç gibi,gaz sancısı gibi.özellikle eşimle ilişkide öyle büyük acı duyuyorumki, sol kasığım daha az acıyor sağ tarafa göre.Doktorumada gidemiyorum çat. iğnesinden sonra gelme adetin gecikirse gelirsin dedi.

Yarın başka doktora gidicem ama merak ettiğim, bu kadar kısa sürede dayanılmaz derecede acı çekmemi sağlayacak kistleremi dönüştü acaba yumurtalarım? cumartesi günü en büyüğü 20 mm olan yumurta 1 doz iğne den sonra pazartesi günü ağrı yapacak kadar büyüyüp çatlamamış mıdır? başına gelen var mı hiç, cevaplarınız önemli lütfen.. :KK43:

Yumurtalar büyüdügünde baskı hissediliyor.. bide catlarken agri olur..ama dayanılmaz agrı diyosun ..acaba tedavi sirasinda kist olusmuş olabilir mi cok takıyosan kafana git doktora sor bakalim gelme dedi diye bisey yok sonucta sana bakmak ve cevap vermek zorunda...

Yumurtalar büyüdügünde baskı hissediliyor.. bide catlarken agri olur..ama dayanılmaz agrı diyosun ..acaba tedavi sirasinda kist olusmuş olabilir mi cok takıyosan kafana git doktora sor bakalim gelme dedi diye bisey yok sonucta sana bakmak ve cevap vermek zorunda...
Geçen ayda ilaçla büyüme sağlamıştı çat. İğnesine rağmen çatlamayıp 3 cm kist olmuştu onda hiçbirşey hissetmedim. Bu çok ağrılı olunca birde ilk defa böyle birşey yaşayınca endişelendim,yarın gideceğim

Back