- 15 Şubat 2008
- 375
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[zaten moralim asrı derecede bosuk adet olduum için şimdide cok şidettli agrı cekiyorum hiç boyle olmamıstı nedenı ve caresı nedır arkadaslar yardım edin ilac kulanmak istemiorum.kıvrana kıvrana yazıorum şu andasenağlama
tarçın bal ve limon karışımı bana çok iyi geliyor ayaklarının altına sıcak su torbası koy ayaklarını karnına çekerek yatarsan daha rahat edersin birde moralini bozma bende hamile olamıyorum bi türlü kendini paralsan dayinede olmuycaksa olmuyo napalım bizede beklemek düşüyor ve bekliycez lütfen üzülme :teselli:a.s.
calısmalara devam canım eşim cok kısıo bana üserine düşme artık dio bende öle yapacagım eskıden hesaplamamı varmıs dimi:1hug:
ya üzülme zaman bırakalım canım ümıtsiz olma canım benım herseyın hayırlısı sen dr gittinmi ben gitmiştim sorun yok dedi bana ama olmuo işte 3 kere denedik
calısmalara devam canım eşim cok kısıo bana üserine düşme artık dio bende öle yapacagım eskıden hesaplamamı varmıs dimi:1hug:
benimde hamile kalmadan son adetim çok sancılı gecmişti nerdeyse aglatmıştı beni belki sizdede bidahaki ay olur