Dayanamıyorum artık

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Esim 6 kardes ve 2 abisi var.. birgün den bir güne bi faydaları olmadı .. Hayır olmasa da olur sorun degul ama artık canıma tak etti.. bi abisi var özellikle adına selim diyeyim tüm sulale bu selim den yaka bucak kaçar .. 2 yıldır evliyiz esimi 2 yılda sadece 2 kere aradı o da para istemek icin. . Düğünü biz yaptık gırtlaga kadar borç içindeyiz . Eşim abi bende para yok biliyorsun borç oduyorum doyor ama yok anlamıyor adam arıyor arıyor arıyor. . Kendi telefonunu eşim açmayınca farklı numaralardan arıyor bu sefer abartmıyorum günde 20 kere arıyor taaa ki eşim bikıp para verinceye kadar..
ya ihtiyacı olsa eyvallah verelim ama öyle bi insan ki 1 tl ye su almaz sana aldırmaya çalışır. . Daha önce dugunu nu yaparken eşim 20 bin lira Kredi çekip vermiş bekarken yani.. Kendisi eşime düğünde bir tl dahi yardım etmedi..
ya hepsini geçtim konu acmayacaktim aslında ama bugun öyle bi laf etti ki bende yanında idim duydum.. la oğlum sende para çok yalan söyleme bana ne de olsa senin tavugun çift yumurtluyor , bizimki tek dedi.. ayrıca daha önce verdik 1 kere borç 1 ay sonra izne gittigimizde bi baktık eşi olan hanımefendi salonunu yenilemis oturma grubu almış kendine.. bide gulerek diyor ki sen mi yeni gelinsin benmi doyor..ben 2 yıldır evliyim hala borç azalsin öyle yemek takımı alayım diye bekliyorum düşünün. .
ya ikimizde çalışıyoruz diye ben ona her ay para gondermek zorundamiyim????:
Kaldı ki benim çok ağır bi isim var o kadar insanın ağız kokusunu çekiyorum ki anlatamam..
Sizce ne yapmalıyım canıma tak dedi artık eşim gonderemem zaten yok diyor ama ben ilerde borcumuz bitince gonderir diye endişe ediyorum bu sefer.. Çünkü biliyorum canımıza yapışacak bu adam...
offffffff çok bunaldim bu adamdan ya şeytan diyor ara söyle bizde para yok birak yakamizi diye....

ben anayimiyim de

ben anayimiyim de
Ya inan ki ihtiyacı olsa asla gözüm görmez ama sırf ben çalışıyorum diye biz ona sürekli para gondermek zorundamiyiz
kendi eşi ev hanımı ve muhabbet geçtiği zamab ben çalışip erkege para yedirecek kadar saf değilim diyen bi kadın ya..
offff. .. bıktım bu adamdan da ...

bütün suç kocanızda bıçak zoruyla almıyor sonuçta parayı vermesin kardeşim gerekirse küssünler ama vermesin sizde verdirtmeyin alışmış kudurmuştan beter derler alışmış eşinizi sömürmeye

bnm kaynımın 1 de öyle eşimle kavga ettim geçenlerde borç vermiş yine güya adam 2 hafta önce paraı getireckti hala getirecek

Yok şu aj zaten veremiyor
ki söylüyor da abi yok diyor bu sefer de git birinden borç al is yerinden birinden al bul gönder diyor
ya bu nasıl bir yuzsuzluk nasıl bi insanlar anlamadım gitti
eşim vermek istemiyor ya paramiz oluRSA verir misin dedim . Ilk önce ihtiyacı olsa belki dedi sonra da neden vereyim bize biseu alırım dedi

bence hiç umursamayın ararsa yok yok istediği kadar ısrar etsin siz ve eşiniz dirayetli durursanız bişey olmaz

Sen soyleme kotu olan sen olursun adini cikarirlar. Esin soylesin. O daha yakin o soylerse laf etmezler. Olmayan parayi nasil berceksiniz. Karini calistir evde yaticahina ise yarasin desin. Bize olan borcunu da ver yillardir ustumuzden gecindin borcumuz var para yetistiremiyoruz desin. Bak bakim daha borc istiyo mu

Eşiniz , kardeşine rest çekecek başka yolu yok. Allah kardeşi kardeş yaratmış , kesesini ayrı yaratmış.

Bende koca parasi yiyecek kadar asalak deilim deseydin..(Bu kadinin zihniyetinden uzak ev hanimlarini tenzih ediyorum, benim annemde ev hanimi..ama hep arttiran, evim diye esimin butcesi, cocuklarimin rizki diye cirpinan bir kadin her birimizin annesi gibi)

Ama esini ve yetmeyip esinin kardesini yolunacak kaz gibi goren kadinin hakettigi cvp bu yani..

ben olsam cok fena hir cikaririm, bir deil iki deil..ikinizde calisiyorsunyz ortak butce, rizaniz olmadan veremez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…