• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum Artık :((

gulbe_sekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
2
0
86
Zonguldak
herkese selam..nasıl başlıcam bilmiyorum..yani bu konuyu kendime bile kolayca söyleyemezken şimdi derdimi nasıl anlatıcam bilemiyorum..25 yaşındayım..ve bu zamana kadar yani çocukluğumdan beri kilo problemim oldu..kilolar verdim aldım..verdim aldım..geçen yıl asla kimseyle evlenemem ben dediğim bi anda biri çıktı karşıma..evlenmek istiyorum senle dedi..deli misin be dedim..o da hep böle olcak diilsin ya dedi..zayıflayabilirsin..önemli olan bi sağlık problemi olmasın..ben de sevdim..peki dedim..ha bi de 2007 de pko lu olduğumu öörendim..dayadılar doğum kontrol hapını..2010 un sonuna kadar kullandım..kimse bırak demedi..hoş deseler nolcaktı ki..bıraksam adet olamıyorum..devam etsem kilo alıyorum ruh halim fena..evlenirken 95 dim..ve şimdi tamı tamına 124 üm..adam bişe demiyo..tamam demiyo da hep böle mi devam edicek..korkuyorum..dr a gittim..doğum kontrol hapını bırak dedi..senin bişeyin yok tek derdin kilo dedi..kilo ver gel diyo ama yapamıyorum..hastalık gibi bişey bu..kendimi alamıyorum mutfak denen nefret ettiğim yerden :'(

nolur yardım edin..kafamı toparlayamıyorum..sevdiğim gidicek elimden sonunda,bedenim zaten gidiyo elimden,sonunda canımdan da olucam :'(((

herkese selam..nasıl başlıcam bilmiyorum..yani bu konuyu kendime bile kolayca söyleyemezken şimdi derdimi nasıl anlatıcam bilemiyorum..25 yaşındayım..ve bu zamana kadar yani çocukluğumdan beri kilo problemim oldu..kilolar verdim aldım..verdim aldım..geçen yıl asla kimseyle evlenemem ben dediğim bi anda biri çıktı karşıma..evlenmek istiyorum senle dedi..deli misin be dedim..o da hep böle olcak diilsin ya dedi..zayıflayabilirsin..önemli olan bi sağlık problemi olmasın..ben de sevdim..peki dedim..ha bi de 2007 de pko lu olduğumu öörendim..dayadılar doğum kontrol hapını..2010 un sonuna kadar kullandım..kimse bırak demedi..hoş deseler nolcaktı ki..bıraksam adet olamıyorum..devam etsem kilo alıyorum ruh halim fena..evlenirken 95 dim..ve şimdi tamı tamına 124 üm..adam bişe demiyo..tamam demiyo da hep böle mi devam edicek..korkuyorum..dr a gittim..doğum kontrol hapını bırak dedi..senin bişeyin yok tek derdin kilo dedi..kilo ver gel diyo ama yapamıyorum..hastalık gibi bişey bu..kendimi alamıyorum mutfak denen nefret ettiğim yerden :'(

nolur yardım edin..kafamı toparlayamıyorum..sevdiğim gidicek elimden sonunda,bedenim zaten gidiyo elimden,sonunda canımdan da olucam :'(((

güzel arkadaşım eşin için değil kendin için kilo ver yazık ilerde birsürü rahatsızlıgın çıkar maddi durumun iyiyse murat topoğlu akupunktur tedavisne git süper sonuçlar alırsınyok gidemezsen eger hemen bir spor merkezine yazıl hoca eşliğinde çok güzel kilo veririsin ama gidecegin yerde mutlaka biri çalıştırsın seni.bunu önce kendi kafanda bitir kilo verdikçe kendine güvenin gelecek bunu untma.başarabilirsin emin ol sadece biraz gayret et herşey daha güzel olacakkkkk....

canım bende pkoluyum. ve bende dayanamıyordum. 50 kilodan nerelere geldim.
iştahını kontrol etmek için yeşilçayı evinden ve elinden eksik etme. demlemeleri tercih et derim.
bir çay fincanı Türk kahvesini tek şekerli yap için iştah kalmıyor. özellikle akşam geç saatlerde acıkma hissi duyunca iç.
misafirliğe mi gittin oradaki çayı boşver. yeşilçayını yanında taşı.
kendine özel salatalar hazırla. sadece elme sirkesi ve 1 çay kaşığı yağ koy.
sen özelsin ve kendine hak ettiğin değeri vermeyi unutma.

cnm bende temmuzda 25 ime gireceğim inan senin yerine kendimi koyup okudum ama cnm pko luyum olmaz diye düşünme ben 80-89 topiğindeyim ve pkolu olup çok güzel kilo veren arkadaşlarımız var 90 lı kilolardan 6 lı rakamlara inen bence sende kendine yapacağım de ve inan sen istedikten sonra olacaktır emin ol allahım bu yolda sana ve tüm kilo vermek isteyenlere(bende dahil) bol bol azim ve sabır verir inşallah

bu kadar ümitsizliğe düşme insan yeterki istesin başaramayacağı hiç bişey yok
kafanda bitir öncelikle diyetteyim diye değil sağlıklı beslenicem artık diye düşün
bendede pko hipotiroidi insülin direnci hepsi var..hepsi kilo verdirme düşmanı..ama yılmıyorum burdaki diyet gruplarına katıl birlikte başarmak daha kolay oluyo...
veremiyorum diyede ümitsizliğe kapılma bir anda almadık ki bu kiloları bir an da verelim zamanla ama sağlıklı :34:

Back
X