- Konu Sahibi gulbe_sekeri
herkese selam..nasıl başlıcam bilmiyorum..yani bu konuyu kendime bile kolayca söyleyemezken şimdi derdimi nasıl anlatıcam bilemiyorum..25 yaşındayım..ve bu zamana kadar yani çocukluğumdan beri kilo problemim oldu..kilolar verdim aldım..verdim aldım..geçen yıl asla kimseyle evlenemem ben dediğim bi anda biri çıktı karşıma..evlenmek istiyorum senle dedi..deli misin be dedim..o da hep böle olcak diilsin ya dedi..zayıflayabilirsin..önemli olan bi sağlık problemi olmasın..ben de sevdim..peki dedim..ha bi de 2007 de pko lu olduğumu öörendim..dayadılar doğum kontrol hapını..2010 un sonuna kadar kullandım..kimse bırak demedi..hoş deseler nolcaktı ki..bıraksam adet olamıyorum..devam etsem kilo alıyorum ruh halim fena..evlenirken 95 dim..ve şimdi tamı tamına 124 üm..adam bişe demiyo..tamam demiyo da hep böle mi devam edicek..korkuyorum..dr a gittim..doğum kontrol hapını bırak dedi..senin bişeyin yok tek derdin kilo dedi..kilo ver gel diyo ama yapamıyorum..hastalık gibi bişey bu..kendimi alamıyorum mutfak denen nefret ettiğim yerden :'(
nolur yardım edin..kafamı toparlayamıyorum..sevdiğim gidicek elimden sonunda,bedenim zaten gidiyo elimden,sonunda canımdan da olucam :'(((
nolur yardım edin..kafamı toparlayamıyorum..sevdiğim gidicek elimden sonunda,bedenim zaten gidiyo elimden,sonunda canımdan da olucam :'(((