DayanamiyOrum artik ya :(:(:(:(

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
icim aciyor artik yaa 3 senedir ruyalarimda hamile oldugumu goruyorum :KK43::KK43::KK43::KK43: valla icim yaniyor ya kabus gibi oldu artik napicam bilmiyorummmmmm :KK43: esime de yansitmak istemiyorum bu halimi ama anliyor galibaa off allahim sabir versin ins ve en yakin zamanda bebisim olur insallah :KK43: rabbim herkese nasip etsin senağlamasenağlama

icim aciyor artik yaa 3 senedir ruyalarimda hamile oldugumu goruyorum :KK43::KK43::KK43::KK43: valla icim yaniyor ya kabus gibi oldu artik napicam bilmiyorummmmmm :KK43: esime de yansitmak istemiyorum bu halimi ama anliyor galibaa off allahim sabir versin ins ve en yakin zamanda bebisim olur insallah :KK43: rabbim herkese nasip etsin senağlamasenağlama

benimde ruhum aciyor senin gibi 5 senedir bebis istiyoruz olmuyor... 6 asilama sonucu da negatif tup bebekle olurmu o da belli degil belkide hic olmayacak diyor insan bazen ...seni cok iyi anliyorum!!!!:teselli:

Merhaba arkadaşım neler yaşadığını tahmin edebiliyorum, bende senin hissettiklerini hissettim çünkü.Kendine yardımcı olmalısın, öncelikle şu avartarındaki gebe kadını kaldır, daha başka bir avartar kullan, cıvıl cıvıl olsun, bu avartar belkide sana sürekli gebeliği hatırlatıyor.Gebe olur olmaz koyucam de o zaman koy, bir de iyi bir doktor bulun, (tedavi oluyormusun bilmiyorum) o size sorunun ne olduğunu söylesin ve hiç oyalanmadan hemen tedaviye geçsin.Bu esnada herşeyi allaha ve doktorlara havale et, kendi kendine ben elimden gelen herşey yapıyorum de, tedavin olunca eminim bir an evvel bebeğin olacaktır.

beyza nur yas kac???sizde sorun ne tedavi denedinizmi daha once asilama tup bebek yada ilacla???

cnm tup bebek denemdik hic doktorlar onlada umit olmayabilir diyor ama 10, ayda sansimi deniycemm ama valla korkuyorumm senağlama

Merhaba arkadaşım neler yaşadığını tahmin edebiliyorum, bende senin hissettiklerini hissettim çünkü.Kendine yardımcı olmalısın, öncelikle şu avartarındaki gebe kadını kaldır, daha başka bir avartar kullan, cıvıl cıvıl olsun, bu avartar belkide sana sürekli gebeliği hatırlatıyor.Gebe olur olmaz koyucam de o zaman koy, bir de iyi bir doktor bulun, (tedavi oluyormusun bilmiyorum) o size sorunun ne olduğunu söylesin ve hiç oyalanmadan hemen tedaviye geçsin.Bu esnada herşeyi allaha ve doktorlara havale et, kendi kendine ben elimden gelen herşey yapıyorum de, tedavin olunca eminim bir an evvel bebeğin olacaktır.

tedavi olmuyoruz suan doktorlar yapcak birsey yok dedi son care tup bebek dedi ondada sansiniz yuzde 20 dedi tutmayabilir dediler

benim esimde sorun varr spermleri canli var ama tikanikliktan dolayi disariya cikmiyormuss bazi doktorlar tikanikligi acip canli sperm alip tup bebek olur diyo bazilari sansiniz yok diyoo.. ama ben 10. ayda sansimi denicemm allahtan umit kesilmez rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhhhhhhh

benim esimde sorun varr spermleri canli var ama tikanikliktan dolayi disariya cikmiyormuss bazi doktorlar tikanikligi acip canli sperm alip tup bebek olur diyo bazilari sansiniz yok diyoo.. ama ben 10. ayda sansimi denicemm allahtan umit kesilmez rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhhhhhhh

canim sanirim senin esinde varikosel var bu cok kucuk bir ameliyatla duzeltilebilir neden doktorlarin bu kadar olumsuz konusmus anlamadim...Allahtan baska kimse bilemez olup olmayacagini...bazen tipta asla olmaz dedikleri seyler oluyr 50 yasindaki bir kadinin ikiz cocuk dunyaya getirmesi gibi( tup bebekle)

canim ben burdaki doktorlara guvenemiyorum yaa vala gidince artik ne var diolar bunun icin turkiyeye gelmek istiyorumm ne varsa kendi milletimizde var valla rabbim hepimize acil sifalar versin

canim ben burdaki doktorlara guvenemiyorum yaa vala gidince artik ne var diolar bunun icin turkiyeye gelmek istiyorumm ne varsa kendi milletimizde var valla rabbim hepimize acil sifalar versin

valla haklisin canim bende aynen....ama aslinda doktoruna gorede degisiyor benim doktorum cok iyi mesela cok yardimci oluyor bize ve hep umut veriyor bu ay 6. asilamami oldum bu ay olabilir sansiniz cok yuksek falan dedi umut verdi bize...bazilarida onemsemiyor pek!!!hem senin yasinda genc olur uzulme...ama bence varikosel ameliyatini olsun esin...

beyzanur ____mehay üzülmeyin arkadaslar ümidinizi de asla kaybetmeyin dua edin,ben de umutsuzdum tedavi olmamız gerektiği söylendiğinde bize aslında hamileymişim ama farkında bile değildim

o yüzden imkansız diye bişey yokk bence Allah tüm bebek isteyenlerin ve bekleyenlerin yardımcısı olsunn

canim sizin ne kadr zaman olmamisti....tebrik ederim kac aylik hamilesin su anda????:nazar:

arkadaşlar üzülmeyin.anlayabiliyorum sizi benimde 3yıl olmamıştı.insan ister istemez etkileniyor.allah büyük. inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu sizlerede yaşatır güzel rabbim.dualarımız sizinle..

Yaa sana bunu diyen doktora ne diyeyimki ben...hiç sperm olmasa dokudan alıyorlar ne demek zor.yaşın genç görüceksin hemde ilk denemende tutacak.

Yaa sana bunu diyen doktora ne diyeyimki ben...hiç sperm olmasa dokudan alıyorlar ne demek zor.yaşın genç görüceksin hemde ilk denemende tutacak.

insallah canimmm HEPIMIZ BIRBIRIMIZ ICIN DUA EDELIMM INSALLAH RABBIM KABUL EDER senağlama

hiç üzülme olur bende 4 sene önce hamile kalmışdım ama ne yazık ki kürtaj oldum ve kürtajdan sonra olmadı klomene başladım inş isteyen herekezeallah nasip eder spermlerinde canlı varmış madem olur birtane canlı sperm den bile tüpbebek çok iyi araştır

X